To retro είναι το νέο trendy. Και αυτό δεν ισχύει μόνο για τα ρούχα μας, αλλά και για τα μαλλιά μας, όπως ξεκάθαρα φαίνεται από τα looks που θα πρωταγωνιστήσουν το 2018:

 

Nirvana Blonde

selena gomez 2

Selena Gomez

Το ψυχρό ξανθό της Selena Gomez, με τη σκούρα ρίζα και τη «φυσική» αίσθηση, είναι το απόλυτο χρώμα της νέας χρονιάς. Οι διάσημες hairstylists Riawna Capri και Nikki Lee, που επιμελήθηκαν τη συγκεκριμένη αλλαγή, εξήγησαν πως εμπνεύστηκαν το χρώμα από τον θρυλικό Kurt Cobain - και φυσικά το ονόμασαν «Nirvana Blonde». Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Capri, η διαδικασία για να το πετύχουν ήταν κάθε άλλο παρά απλή ή σύντομη.

 

Pixie cut με αφέλειες

 

@kendalljenner in TOM FORD S/S18 Women's Runway Look 31. #TOMFORD #TOMFORDSS18 #NYFW

A post shared by TOM FORD (@tomford) on Sep 9, 2017 at 7:23am PDT

Στα shows των Moschino, Fendi και Tom Ford, τα μοντέλα διέσχισαν την πασαρέλα με faux-cuts και ασύμμετρες αφέλειες, οι οποίες τους έδιναν ένα cool αγορίστικο στυλ. Φυσικά, η Cara Delevigne ήταν από τις πρώτες που το τόλμησαν και εκτός πασαρέλας.

 

Cara Delevingne

Cara Delevigne

 

90’s καρέ

Margot Robbie

Margot Robbie

Το καρέ με τις «γυριστές» (προς τα μέσα ή και προς τα έξω) άκρες έχει επιστρέψει δυναμικά, για να μας επιβεβαιώσει πως, εκτός από τα ρούχα μας, ούτε και τα μαλλιά μας πρόκειται να γλιτώσουν από την απίστευτη νοσταλγία για οτιδήποτε ‘90s. Εν τω μεταξύ, οι ολόισια κομμένες άκρες (aka blunt cut), το κούρεμα στο οποίο είδαμε να ενδίδουν δεκάδες stars τους τελευταίους μήνες του 2017, παραμένει ό,τι πιο hot και για το 2018.

 

Ψηλό Ponytail

 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on Dec 19, 2017 at 7:35am PST

Το σφιχτό ponytail, που ξεκινάει από την κορυφή του κεφαλιού και θυμίζει το εμβληματικό look της Madonna στην Blonde Ambition Tour του 1990 (ναι, κι άλλα ‘90s), είναι ήδη το αγαπημένο χτένισμα του Chris Appleton, δηλαδή του hair stylist της Kim Kardashian και της Jennifer Lopez. Βέβαια, οι δύο stars δεν είναι οι μόνες που είδαμε να το υιοθετούν τις τελευταίες εβδομάδες. H Elsa Hosk και η Hailey Baldwin το έχουν επίσης λατρέψει.

 

elsa hosk

Elsa Hosk