Είμαι σίγουρη ότι απόψε όλο και κάπου έχεις να πας. Είτε σε οικογενειακό τραπέζι, είτε σε έξοδο με φίλους, είτε σε κάποια γιορτή… Και φυσικά θέλεις να είσαι περιποιημένη. Αν ήδη βρήκες λοιπόν τι θα φορέσεις, καιρός να σκεφτείς τι θα κάνεις με τα μαλλιά σου!

Εκ των πραγμάτων δεν μπορείς να πας κομμωτήριο (και στην καλύτερη περίπτωση πήγες χθες, άρα σήμερα «κρατάνε» αλλά δεν είναι και στην εντέλεια). Σου προτείνω λοιπόν να τα πιάσεις με μια κορδέλα!

Με τι κορδέλα; Δεν έχει σημασία! Με λεπτή ή πιο χοντρή, μαύρη, κόκκινη, πράσινη, μπλε, ακόμα και λευκή. Τέλειες και άκρως εορταστικές δείχνουν οι βελούδινες κορδέλες (ναι, ακόμα και αυτή από το περιτύλιγμα του χριστουγεννιάτικου δώρου σου!), αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις ό,τι υλικό προτιμάς -ή έχεις στο σπίτι σου.

Αν δεις τη photo gallery θα συνειδητοποιήσεις ότι υπάρχουν άπειροι τρόποι να το κάνεις –με τα μαλλιά πιασμένα όλα πίσω, ψηλά, χαμηλά, με τα μισά κάτω, με πλεξούδα, σε μαλλιά ίσια, σπαστά ή σγουρά, ακόμα κι αν τα μαλλιά σου είναι σχετικά κοντά, θα βρεις ένα χτένισμα που να σου ταιριάζει!

Να περάσεις τέλεια :)

Το στυλάτο χτένισμα που σου προτείνω για σήμερα (και μπορείς να κάνεις μόνη σου!)