Τικ τακ, τικ τακ....

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα πλέον. Μας χωρίζουν ελάχιστες ώρες από το 2018. Από έναν ολοκαίνουργιο χρόνο που καλό είναι να υποδεχτούμε φορώντας το πιο λαμπερό μας χαμόγελο. Και το πιο εντυπωσιακό μας μακιγιάζ φυσικά.

Προσωπικά θα σου πρότεινα να τολμήσεις κάτι εντελώς cool, μοντέρνο, στυλάτο, φρέσκο και νεανικό. Το θέμα είναι να διαφέρεις, να μην κάνεις άλλη μια αναμενόμενη εμφάνιση, να αναδείξεις την δυναμική προσωπικότητα σου και το ξεχωριστό σου στυλ. Για να τα πετύχεις λοιπόν όλα αυτά, ο δρόμος είναι ένας: Ombre χείλη.

Μην τα φοβηθείς. Είναι τεράστια τάση και ο μοναδικός τρόπος για να κάνεις μια λαμπερή αλλά και statement εμφάνιση. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι να τοποθετήσεις σωστά τα κραγιόν και να ΜΗΝ τα βγάλεις έξω από το φυσικό περίγραμμα των χειλιών σου, να διαλέξεις δύο χρώματα που ταιριάζουν μεταξύ τους αλλά και με την απόχρωση της επιδερμίδας σου και το υπόλοιπο beauty look να είναι "ήσυχο". Δηλαδή μην βάψεις έντονα τα μάτια σου και μην κάνεις κάποιο υπερβολικό χτένισμα!

Περιμένω να μου στείλεις φωτογραφία με το αποτέλεσμα!