Τα φρύδια είναι ίσως το πιο σημαντικό σημείο ενός προσώπου, καθώς δίνουν «χαρακτήρα» στο βλέμμα και ορίζουν, σε μεγάλο βαθμό, το τελικό αποτέλεσμα ενός beauty look.

Αν είσαι από τις γυναίκες που δεν φοβούνται να τονίσουν τα φρύδια τους, αυτές οι 6 προτάσεις (ή κάποιες από αυτές) θα σε ενθουσιάσουν:

 

frydia 5

 

1. Τα χοντρά φρύδια

Τα φρύδια της Cara Delevigne συνεχίζουν να «στοιχειώνουν» τις σελίδες των περιοδικών και τα catwalks: Αγορίστικα, υπερβολικά τονισμένα ή απλώς φυσικά, τα πλούσια φρύδια είναι must για ακόμα μία σεζόν.

 

 

frydia 2


2. Χρώμα στα φρύδια

Δεν είναι ακριβώς το look με το οποίο θα πας στο γραφείο, αλλά ναι, τα χρωματιστά φρύδια είναι trend. Το θέμα είναι αν θα το τολμήσεις.

 

 

frydia 3


3. Glitter brows

Φυσικό μακιγιάζ, καθαρή επιδερμίδα και... φρύδια με glitter είναι μία από τις εκκεντρικότερες προτάσεις των makeup artists.

 

 

frydia 4


4. «Αόρατα» φρύδια

Τα bleached brows, δηλαδή τα «ξανοιγμένα» φρύδια, δεν είναι καινούργια τάση, καθώς κατά καιρούς ανακυκλώνεται και υιοθετείται από fashion designers αλλά και Hollywood stars, ωστόσο είναι σίγουρα μία από τις πιο ιδιαίτερες επιλογές, προσδίδοντας στο βλέμμα κάτι σαγηνευτικό. Πιο πρόσφατα, την υιοθέτησε η Lady Gaga, για την εμφάνισή της στο fashion show του Saint Laurent στο Los Angeles.

 

 

kendall jenner brows on fleek

 

5. Τέλεια σχηματισμένα και τονισμένα φρύδια

Αν το μολύβι των φρυδιών δεν έχει πάρει ακόμα μόνιμη θέση στο νεσεσέρ σου, ίσως ήρθε η ώρα να το δοκιμάσεις: Τα έντονα, καλοσχηματισμένα φρύδια τονίζουν με τον καλύτερο τρόπο το βλέμμα και χαρίζουν γοητεία στην «ιδιοκτήτρια». Ωστόσο ίσως είναι η τάση που, παρά το γεγονός ότι είναι η πιο «εφαρμόσιμη» της λίστας, είναι και η πιο επικίνδυνη: Σε αντίθεση με τα χρωματιστά φρύδια πιο πάνω, ο στόχος σου είναι να μην καταλαβαίνουν οι άλλοι ότι τα έβαψες.

 

 

jessica alba eyebrows

 

6.Oλόισια φρύδια χωρίς γωνία

Πρόκειται για μία τάση που έχει τις ρίζες της στην Κορέα και ήδη έχουν υιοθετήσει αρκετές stars όπως η Jessica Alba, ενώ παράλληλα αποτέλεσε την beauty πρόταση πολλών οίκων μόδας. Το αποτέλεσμα είναι ένα φυσικό και ελαφρώς «αγορίστικο» look.

 

 

Αν πάλι δεν έχεις διάθεση να πειραματιστείς και προτιμάς τα φυσικά σου φρύδια, δεν έχεις παρά να τα περιποιηθείς σωστά. Δες στο παρακάτω video πώς:

Πώς θα περιποιηθείς σωστά τα φρύδια σου