Η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες από εμάς βρισκόμαστε σε ένα συνεχές κυνήγι της ευτυχίας και στο κυνήγι φυσικά της... νεότητας!

Ψάχνουμε να βρούμε με μανία τι είναι αυτό που θα μας κρατήσει για πάντα νέες ξεχνώντας όμως να εστιάσουμε σε αυτά που μας γερνούν -ακόμη και πρόωρα!

Τα δύο λοιπόν βασικά λάθη που κάνουμε είναι τα εξής:

1. Βαφόμαστε καθημερινά, βαριά, και δεν ξεβαφόμαστε σωστά -πολλές φορές και καθόλου- με το που μπούμε σπίτι. Θυμάμαι πάντα να με συμβουλεύουν οι γονείς μου να ξεβάφομαι από το στούντιο με το που τελειώσω το γύρισμα και να μην περιμένω να το κάνω στο σπίτι. Όσο πιο πολλές ώρες είναι καθαρό το πρόσωπό μας, τόσο περισσότερο «αναπνέει» και άρα είναι πιο υγιές και λαμπερό.

2. Δεν ενυδατώνουμε αρκετά την επιδερμίδα μας. Πολλές φορές επειδή μπορεί να έχουμε κάπως λιπαρό δέρμα ή επειδή μπορεί να φοβόμαστε πως θα βγάλουμε σπυράκια ή ακόμη επειδή βαριόμαστε ή το ξεχνάμε, δεν φοράμε καθόλου ενυδατική κρέμα στο πρόσωπό μας. Τεράστιο λάθος. Πρέπει σε κάθε περίπτωση να χρησιμοποιούμε την κατάλληλη για τον τύπο της επιδερμίδας μας κρέμα.