Ραγάδες: Μαζί με την κυτταρίτιδα αποτελούν τους μεγαλύτερους εφιάλτες του σώματός μας και ιδίως τώρα που το καλοκαίρι πλησιάζει – άρα μετράμε αντίστροφα για τη στιγμή που θα φορέσουμε μαγιό- το άγχος μας για το πώς θα εξαφανιστούν αυξάνεται όλο και περισσότερο.

Εμείς βρήκαμε τη σούπερ συνταγή για μια σπιτική κρέμα που πραγματικά υπόσχεται εντυπωσιακά αποτελέσματα, ιδιαίτερα για τις κόκκινες ραγάδες (δηλαδή τις πρόσφατες):

 

61397dd33b5bb3270117f3536164d5b7

Υλικά:

- 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο κακάο
- 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
- 3-4 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας


Η προετοιμασία είναι πανεύκολη και θα πάρει μόνο μερικά λεπτά:

Αρχικά λιώνουμε το βούτυρο κακάο και το ρίχνουμε σε ένα μπολ. Έπειτα προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το μέλι και το αιθέριο έλαιο λεβάντας και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Το ρίχνουμε όσο είναι ακόμη ρευστό σε ένα βαζάκι και το αφήνουμε να κρυώσει. Η κρέμα είναι έτοιμη για χρήση!
Μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε κάθε πρωί και βράδυ

 

c886501f790fb829cf38e2c4561f689b

 

Χάρη στις βιταμίνες που περιέχει (Α, D και Ε), τα αντιοξειδωτικά και τις ενυδατικές του ιδιότητες, το ελαιόλαδο λειτουργεί αναζωογονητικά για την επιδερμίδα, δρώντας επανορθωτικά για τις φθορές του δέρματος. Έτσι, το ενυδατώνει βαθιά, καταπολεμώντας αποτελεσματικά τις ραγάδες, ενώ το αιθέριο έλαιο λεβάντας δίνει στην κρέμα ένα εξαιρετικό άρωμα!

 

Δες ακόμα: Τα πιο ασυνήθιστα tips ομορφιάς των stars