Δεν μπορώ να κρυφτώ. Όταν κάτι με κάνει χαρούμενη, φαίνεται. Στην πονηριά που έχει το βλέμμα, στη γαλήνη που κρύβει το χαμόγελο, στο φως που ακτινοβολείται από παντού. Και αυτή την περίοδο έχω πολλούς λόγους -πέρα από τους προσωπικούς- για να είμαι χαρούμενη και ενθουσιασμένη και περήφανη και ανυπόμονη. :-)

Ένας από αυτούς είναι και η συνεργασία μου με την L'Oreal Paris όπου μέχρι στιγμής έχουμε κάνει υπέροχα πράγματα μαζί. Κι αν κρίνω από τα πολλά μηνύματα που έχω λάβει, μάλλον είδατε τη νέα μας καμπάνια που έπαιξε χθες στην τηλεόραση. #yeahhh

 

doukissa nomikou loeal true match foundation

 

Αυτή η καμπάνια λοιπόν έχει να κάνει με το ανανεωμένο και υπερφανταστικό make up, το True Match. Πρόκειται για τη μόνη σειρά make up που έχει 17(!) αποχρώσεις. Αυτό σημαίνει πως μπορεί ο καθένας να βρει σίγουρα την ιδανική απόχρωση, αυτή δηλαδή που ταιριάζει απόλυτα στη δική του επιδερμίδα. Και επειδή σχεδόν καθημερινά μου ζητάτε να μοιραστώ μαζί σας διαφορά beauty μυστικά, θα σας πω (ξανά) πως το μεγαλύτερο μυστικό είναι η όμορφη, καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα. Για να το πετύχετε αυτό όμως πρέπει αφενός να χρησιμοποιείτε τα σωστά προϊόντα περιποίησης/καθαρισμού και αφετέρου ένα σωστό make up. Βλέπω πολλά κορίτσια που σαμποτάρουν τη φυσική τους ομορφιά φορώντας λάθος απόχρωση make up (δημιουργώντας άσχημες διχρωμίες) αλλά και ιδιαίτερα βαριά προϊόντα. Λάθος. Με αυτόν τον τρόπο αντί να αναδείξουν την ομορφιά τους, τον εαυτό τους, κρύβονται πίσω από μια μάσκα, η οποία προφανώς καμουφλάρει και αλλοιώνει τα πάντα. Με το True Match δεν πέφτεις ποτέ ξανά σε τέτοιες παγίδες. Πέρα από το γεγονός ότι υπάρχει μια απόχρωση που μας ταιριάζει τέλεια, είναι πολύ ανάλαφρο και γίνεται ένα με την επιδερμίδα μας. Όλο το θέμα είναι να το φοράμε και να νιώθουμε πως... δεν το φοράμε! Και άρα να αισθανόμαστε πάντα ο εαυτός μας.

 

 

Αυτή είναι η νέα καμπάνια λοιπόν! Γυρίστηκε στην Ελλάδα, από τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου, και το αποτέλεσμα πραγματικά με έκανε να νιώσω μεγάλη υπερηφάνεια. Όπως είδες, πέρα από εμένα, συμμετέχουν αρκετοί ακόμη καθημερινοί άνθρωποι -εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους και με εντελώς διαφορετικές ανάγκες- και αποκαλύπτουν τη δική τους προσωπική ιστορία. Αυτό έκανα κι εγώ και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες σου έδειξα, αποκλειστικά, το δικό μου βίντεο-εξομολόγηση. Μπορείς να το ξαναδείς εδώ.

Αυτά για την ώρα. Stay tuned γιατί έρχονται πολλά ακόμη συναρπαστικά νέα.