Πώς καταφέρνουν όλα αυτά τα κορίτσια που βλέπεις στο Instagram ή το Pinterest να έχουν τα τέλεια φρύδια τη στιγμή που εσύ ακόμα προσπαθείς να βρεις το τέλειο σχήμα, να γεμίσεις τα επίμονα κενά ή να ανακαλύψεις τον «σωστό» τρόπο να βάψεις τα φρύδια σου ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει φυσικό;

Η beauty vlogger Eman αποκαλύπτει, μέσα από ένα βίντεο, όσα τη βοήθησαν να αποκτήσει, όπως η ίδια λέει, τα πιο πλούσια και καλοσχηματισμένα φρύδια που είχε ποτέ.

 

 

A post shared by Eman (@eman) on Dec 30, 2017 at 4:33pm PST

 

 

Τα μυστικά της:

-Βάζει ένα brow serum, ειδικά στα σημεία που τα φρύδια της είναι πιο αραιά.
Μπορείς κι εσύ να δοκιμάσεις ένα προϊόν που θα βρεις στην αγορά ή απλώς να φτιάξεις μόνη σου μια συνταγή – το καστορέλαιο είναι το #1 συστατικό των DIY serums για πιο πλούσια φρύδια.

-Εμπιστεύθηκε μια ειδικό.
Ενώ για χρόνια έβγαζε μόνη της τα φρύδια της, η ίδια λέει πως είδε πραγματικά μεγάλη διαφορά όταν αφέθηκε στα χέρια μιας επαγγελματία. Η συμβουλή της είναι να μην εμπιστευθείς ωστόσο την πρώτη αισθητικό που θα βρεις, αλλά να κάνεις πρώτα μια μικρή «έρευνα αγοράς».

-Για το μακιγιάζ, χρησιμοποιεί και μολύβι και σκιά φρυδιών.
Η διαφορά ανάμεσα στα δύο προϊόντα είναι αντίστοιχη με αυτή του foundation και της καλυπτικής πούδρας στο μακιγιάζ του προσώπου: Αν χρησιμοποιήσεις μόνο την πούδρα, δεν θα πετύχεις απόλυτη κάλυψη. Αν λοιπόν θέλεις κάτι πολύ ελαφρύ, μπορείς όντως να χρησιμοποιήσεις μόνο σκιά. Αν όμως να δώσεις σχήμα στα φρύδια σου, η Eman σου προτείνει να χρησιμοποιήσεις το μολύβι. Για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, σου προτείνει να χρησιμοποιήσεις και τα δύο! Προϋπόθεση βέβαια είναι να το κάνεις με τον σωστό τρόπο, για να πετύχεις ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Δες λοιπόν όλο το βίντεο για να την ακούσεις να εξηγεί η ίδια τα μυστικά της και να δεις step by step τη διαδικασία που ακολουθεί για να τελειοποιήσει το σχήμα των φρυδιών της με το μακιγιάζ: