Αν η φύση δεν σε προίκισε με πλούσια, πυκνά μαλλιά, ή αν πάλι αισθάνεσαι πως τα μαλλιά σου έχουν χάσει τον φυσικό τους όγκο, μην ανησυχείς. Δεν είσαι η μόνη γυναίκα που έχει αδύναμη, λεπτή τρίχα και τα μαλλιά της φαίνονται άτονα ακόμη κι αν δοκιμάσει τα πιο hot χτενίσματα της σεζόν.

Κι όμως, η λύση προκειμένου να κάνεις τα μαλλιά σου να φαίνονται πιο πλούσια δεν κρύβεται στα προϊόντα hairstyling, αλλά σε μία απόφαση που πρέπει να πάρεις - και αυτή δεν είναι άλλη από το να περάσεις την πόρτα του κομμωτηρίου και να πεις το μεγάλο «ναι» σε μία αλλαγή στο κούρεμά σου.


Εμείς βρήκαμε τα 4 κουρέματα που μπορούν να κάνουν τα μαλλιά σου να φαίνονται τουλάχιστον διπλάσια σε όγκο.

Και μην ξεχνάς! Όπως τονίζουν αρκετοί κομμωτές: «Ένα κούρεμα δεν επηρεάζει μόνο το πρόσωπο ενός ατόμου, αλλά ενισχύει-αναδεικνύει τη δομή του».


Κούρεμα #1: Το Swag με αφέλειες

Αν πάντοτε ήθελες αφέλειες στα μαλλιά σου, τότε μόλις βρήκες άλλον έναν λόγο για να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα! Οι αφέλεις προσθέτουν όγκο και δίνουν σχήμα στο πρόσωπό σου, ενώ παράλληλα το κολακεύουν. Στην ουσία θα πρέπει να ξέρεις οτι στο swag κούρεμα υπάρχει έντονο φιλάρισμα σε όλο το μήκος των μαλλιών (ανάλογα βέβαια και με τα χαρακτηριστικά του προσώπου). Το μυστικό είναι να υπάρχει κίνηση στα μαλλιά, γεγονός που θα τα κάνει να δείχνουν πιο πλούσια! Το swag, όπως θα δεις και στη photo gallery παρακάτω, είναι το αγαπημένο κούρεμα πολλών celebrities όπως η Alexa Chung, η Behati Prinsloo, η Rihanna και η Suki Waterhouse.

 

84acf0eb293d19571dfe1f85c0bd134c

 

 

Κούρεμα #2: Το ασύμμετρο πολύ κοντό καρέ

Αν βαρέθηκες τα μακριά μαλλιά, ήρθε η ώρα να κάνεις την επαναστάσή σου και να δοκιμάσεις ένα πιο κοντό κούρεμα! Το ασύμμετρο, κοντό έως το ύψος του πηγουνιού καρέ, μπορεί εκτός από το να ανανεώσει το look σου, να δώσει όγκο στα μαλλιά σου. Κι αν διστάζεις, απλά ρίξε μια ματιά στο κοντό καρέ της Sienna Miller, της Julianne Hough, της KarlIe Kloss, της Jennifer Lawrence, της Victoria Beckham και της Lily Collins στη photo gallery.

 

24ba999309aac7c619947fd1bc5fbd6a

 

Κούρεμα #3: Μακριά μαλλιά με φιλάρισμα

Αν πάλι δεν θέλεις να αποχωριστείς τα μακριά μαλλιά σου, τότε το φιλάρισμα είναι το μυστικό για να δώσεις όγκο στο hairlook σου. Ζήτα από τον κομμωτή σου να φιλάρει τις άκρες των μαλλιών σου ή αν θέλεις ξεκίνα το φιλάρισμα από πιο ψηλά, για πιο έντονο αποτέλεσμα. Το φιλάρισμα, όπως είπαμε παραπάνω, δίνει μια φυσική κίνηση στα μαλλιά! Blake Lively, Eva Longoria, Jennifer Aniston, Keira Knightly και Hilary Duff έχουν ήδη δοκιμάσει το hairlook με μεγάλη επιτυχία.

 

Long Layered Hairstyles

 

 

Κούρεμα #4: Το μακρύ ασύμμετρο καρέ (Lob)

Ήταν το κούρεμα που είδαμε να υιοθετούν, όσο κανένα άλλο, οι διάσημες κυρίες της ελληνικής και της παγκόσμιας showbiz πέρυσι. Το μακρύ καρέ (lob) είναι το κούρεμα που μπορεί παράλληλα να κάνει τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο «γεμάτα». Πώς; Είτε επιλέγοντας ένα wavy χτένισμα, είτε επιλέγοντας να είναι πιο κοντό στο πίσω μέρος και πιο μακρύ μπροστά. Taylor Swift, Emma Stone, Rosie Huntington-Whiteley και Kerry Washington είναι μόνο μερικές από τις star που το έκαναν. Δες τες όλες στη photo gallery!

 

8175002998d0f7ba49804d1ba4ce76c1

 

Τα 4 κουρέματα που θα κάνουν τα μαλλιά σου να φαίνονται πιο πυκνά!

Δες ακόμη:

Λιπαρά μαλλιά: 6 αιτίες που αγνοείς

Step by Step: Κάνε το εντυπωσιακό χτένισμα της Kendall Jenner