Η Άνοιξη είναι η εποχή της ανανέωσης, των λουλουδιών και φυσικά η κατάλληλη στιγμή για να εκφραστούμε μέσα από όμορφα, ζωηρά χρώματα. Έτσι, εκτός από τα ρούχα, τα αξεσουάρ και γενικότερα το styling, ήρθε η ώρα να κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές και στη beauty ρουτίνα μας και πιο συγκεκριμένα στο μανικιούρ μας!

 

nyfw nail trends spring 2016 adam selman

 

Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να μάθεις τα πάντα για τα πιο hot nail trends της σεζόν. Έντονες, φωτεινές αποχρώσεις, sparkly manis, εντυπωσιακά σχέδια που ξεφεύγουν από τα κλασικά, naked nails, ριγέ λεπτομέρειες, αλλά και κλασικά χρώματα όπως το λευκό και το μαύρο είναι μόνο μερικά από τα nail arts που «κυριάρχησαν» στις περσινές πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων μόδας για τη φετινή Άνοιξη.

 

Monique Lhuillier Spring 2016

 

Το πιο εντυπωσιακό; Σε αρκετά fashion shows (όπως παραπάνω στον οίκο Monique Lhuillier) η απόχρωση στο μανικιούρ συνδυαζόταν με έναν super συνδυασμό στο μακιγιάζ των μοντέλων (π.χ με το μολύβι ματιών ή το κραγιόν).

 

hbz spring 2016 nail trends phillip lim bks a rs16 6886


Εμείς, λοιπόν, κάναμε focus στα νύχια και σου παρουσιάζουμε τα πιο εντυπωσιακά σχέδια για το μανικιούρ σου, προκειμένου να εμπνευστείς για το επόμενο δικό σου!

Ανοιξιάτικα Μανικιούρ: Τα 30 πιο hot σχέδια της σεζόν

Δες ακόμα...

Γαλλικό μανικιούρ: 15 εναλλακτικές προτάσεις για τα νύχια σου