Η Gigi Hadid έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα It girls της Μόδας - και όχι άδικα. Έχει περπατήσει για τους μεγαλύτερους οίκους, έχει υπογράψει πολλά fashion και beauty συμβόλαια ενώ κάθε της εμφάνιση αποτελεί αντικείμενο έμπνευσης για τις επίδοξες fashionistas.

Παράλληλα, είναι ένα κορίτσι που αποφεύγει τις υπερβολές στο μακιγιάζ του, επιλέγοντας ακόμη και στις πιο επίσημες εμφανίσεις της το natural look.


Η ίδια αποκάλυψε τα βασικά μυστικά ομορφιάς της. Να, λοιπόν, τι μας συμβουλεύει:

 

- Επίλεξε με σύνεση τι βάζεις στο πρόσωπό σου. Προσωπικά, δεν θέλω πολλοί άνθρωποι να αγγίζουν το πρόσωπό μου.

- Κοιμήσου όσο το δυνατόν περισσότερο. Εμένα με παίρνει ο ύπνος πολύ γρήγορα και εύκολα, οτιδήποτε κι αν κάνω. Μερικές φορές κοιμάμαι και στο αμάξι ακόμη και όταν πάω από event σε event ή από show σε show.

 

188409daa190ff76bed2a3d818405fd1

 

- Μην πολυπειράζεις τα φρύδια σου. Εγώ δεν τα αγγίζω! Μερικές φορές αν είναι «απείθαρχα» και ο makeup artist θέλει να τα «καθαρίσει» τον αφήνω, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να έχω καλοσχηματισμένα φρύδια. Ο λόγος που δεν τα πειράζω είναι γιατί φοβάμαι μήπως τα κάνω χάλια. Σε καθημερινή βάση, δεν βάζω τίποτε επάνω τους. Αλλά, αν χρειαστεί, κάποιες φορές χρησιμοποιώ μάσκαρα φρυδιών.

- Βρες έναν πραγματικά πολύ καλό colorist για τα μαλλιά σου! Προσωπικά, πηγαίνω στον Keith Shore στο Sally Hershberger στη Νέα Υόρκη. Κάνει πολύ καλά highlights, που όταν μακραίνουν τα μαλλιά φαίνονται όμορφα και ιδιαίτερα στην περίπτωση που είσαι κάτω από το φως του ήλιου δένουν αρμονικά και δείχνουν υπέροχα! Φυσικά, αν είσαι στην παραλία όλη την ώρα, θα αποκτήσεις τα «αυθεντικά» highlights.

 

gigi hadid hair

 

- Δώσε στο σώμα σου μια διακριτική λάμψη με ένα προϊόν που δεν αφήνει έντονο χρώμα αλλά κάνει highlighting στα σωστά σημεία (σ.σ.: είναι ιδανικό για να κάνεις τα πόδια σου να δείχνουν πιο λεπτά, όπως αυτά των supermodels!).

- «Δούλεψε» με την υφή των μαλλιών σου και δημιούργησε ένα πιο beachy εφέ.

- Κράτησε τα μαλλιά σου ενυδατωμένα με κάθε τρόπο! Δεν λούζω τα μαλλιά μου κάθε μέρα, πράγμα που τα κρατάει υγιή, καθώς δεν αφυδατώνονται.

- Μην επιβαρύνεις την επιδερμίδα σου (και άφησε ακόμη και τις φακίδες σου να φανούν)! Συνήθως, χρησιμοποιώ ένα foundation με βάση το νερό που «φωτίζει» την επιδερμίδα μου και δεν την κάνει να φαίνεται «σπασμένη» Είναι τόσο ελαφρύ στη σύνθεσή του, που μπορεί κανείς να δει ακόμη και τις φακίδες μου!

 

Δες ακόμα: 20 απίστευτα στυλάτες εμφανίσεις της Gigi Hadid που μπορείς να αντιγράψεις