Ο Sir John Barnett είναι ένας από τους περιζήτητους makeup artists της showbiz και ο άνθρωπος που επιμελείται τις περισσότερες εντυπωσιακές εμφανίσεις της Beyoncé τόσο στο κόκκινο χαλί και πάνω στη σκηνή, όσο και στα video clips!


Σε συνέντευξή του στο στο περιοδικό «The Cut», ο «ειδικός» αποκάλυψε κάποια από τα μυστικά ομορφιάς της διάσημης πελάτισσάς του και πιο συγκεκριμένα 3 tips για πάντα νεανική και λαμπερή επιδερμίδα!

 

Beyonce And Blue Ivy Visit White House

 

 

Ας τα δούμε, λοιπόν:

 

- Απλώνει την κρέμα ματιών σε όλο το πρόσωπό της

Κι αυτό γιατί, όπως εξηγεί ο διάσημος makeup artist, η κρέμα ματιών περιέχει μικρότερα, πιο λεπτά και αρκετά πιο δραστικά μόρια- σωματίδια που απορροφώνται καλύτερα από την επιδερμίδα του προσώπου.


Βέβαια, πριν ξεκινήσεις να υιοθετήσεις αυτή την τεχνική θα πρέπει να ξέρεις τα εξής:

1) Οι κρέμες ματιών για τους λόγους που αναφέραμε παραπάνω είναι πιο ακριβές από αυτές του προσώπου και λίγες σε ποσότητα.

2) Υπάρχουν πολλοί δερματολόγοι- αισθητικοί , όπως η Renée Rouleau, που υποστηρίζουν πως η χρήση κρέμας ματιών στο υπόλοιπο πρόσωπο θα μπορούσε να φράξει τους πόρους, λόγω των δραστικών, ενυδατικών συστατικών της αλλά και να ερεθίσει την επιδερμίδα, προκαλώντας ακμή.

 

Groomed Eyebrows


- Προσέχει και περιποιείται την επιδερμίδα του σώματός της όπως ακριβώς και του προσώπου της

Ο Barnett φαίνεται, όσον αφορά την αντιγήρανση, να υιοθετεί μια πιο καθολική προσέγγιση. Πιο συγκεκριμένα πιστεύει πως η σωστή περιποίηση της επιδερμίδας ξεκινά από την κορυφή μέχρι τα νύχια... «Οι περισσότερες γυναίκες ασχολούνται μόνο με την περιοχή του προσώπου- από τη γραμμή των μαλλιών μέχρι το πηγούνι. Δεν αρκεί όμως αυτό! Πρέπει να φροντίζουν επίσης την επιδερμίδα στο ντεκολτέ, στην πλάτη αλλά και στα πόδια» αναφέρει χαρακτηριστικά!

 

CapIa 6XEAAx0uk


-Πίνει πολύ χυμό Kale

Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να θυμηθούμε τον «χρυσό κανόνα» πως η λαμπερή και υγιής επιδερμίδα ξεκινά πάντα εκ των έσω, πράγμα που η μεγάλη star φαίνεται να υιοθετεί κατά γράμμα. «Αν θέλεις το δέρμα σου να είναι σε καλή κατάσταση, πιές χυμό kale (λαχανίδα). Το kale έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη K, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και βοηθά στην ανανέωση των κυττάρων. Αν δεις την ομορφιά σου με μια πιο ολιστική προσέγγιση, που αφορά τη γενικότερη υγεία, όλα τα άλλα θα γίνουν λίγο πιο εύκολα» λέει.

Δες ακόμη: Τα χειρότερα πράγματα που κάνεις στην επιδερμίδα σου