Μπορεί να κλείνει τα 46, όμως η Jennifer Lopez παραμένει μία από τις πιο sexy γυναίκες του Hollywood. Κι ενώ το καλλίγραμμο κορμί της και οι εντυπωσιακές καμπύλές της είναι αποτέλεσμα αυστηρής διατροφής και σκληρής προπόνησης (είχε δηλώσει πως γυμνάζεται τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα), όσον αφορά τη λαμπερή επιδερμίδα της, η star φαίνεται να «απαρνείται» τα ακριβά προϊόντα περιποίησης, τηρώντας ευλαβικά ορισμένους «ανέξοδους» αλλά πολύ σημαντικούς κανόνες ομορφιάς.

 

JLO Jennifer Lopez Clothing 2016 Collection05


Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Λατίνα star αποκάλυψε ποιο είναι το #1 beauty tip για λαμπερή επιδερμίδα που ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια: «Το νούμερο ένα tip είναι οτι πάντοτε φροντίζω να κοιμάμαι αρκετά. Ιδανικά, θα ήθελα πολύ να απολαμβάνω 9 ή 10 ώρες ύπνου, αλλά σε κάθε περίπτωση, το λιγότερο που κοιμάμαι είναι 8 ώρες! Επίσης, πιστεύω ακράδαντα πως η ομορφιά έρχεται από μέσα. Πρέπει να "συντονίζεις" το μυαλό, την ψυχή, το σώμα και το πνεύμα σου. Πιστεύω πολύ στον διαλογισμό και πως, όταν κάποιος είναι ευτυχισμένος και αισθάνεται χαρά και αγάπη, ακτινοβολεί την ομορφιά».


Και μερικά ακόμα μυστικά της beauty ρουτίνας της: «Φροντίζω πάντα να ακολουθώ μία υγιή ρουτίνα ομορφιάς, είτε αυτό αφορά την επιδερμίδα μου, είτε το σώμα μου συνολικά. Δεν φοράω πολύ μακιγιάζ, όταν δεν δουλεύω και έχω εμμονή με το αντηλιακό. Προσπαθώ να μην μένω στον ήλιο για αρκετή ώρα» δήλωσε.

 

Θυμήσου τα πιο εντυπωσιακά beauty looks της.