Ο παλμός της Μόδας και της Ομορφιάς την εβδομάδα που μόλις τελείωσε χτύπησε στη Νέα Υόρκη και πλήθος διασημοτήτων (celebrities, fashionistas, supermodels) έδωσε το καθιερωμένο «ραντεβού» στην πρώτη σειρά των fashion shows μεγάλων σχεδιαστών, προκειμένου να ενημερωθεί πρώτο για τις τάσεις της νέας σεζόν (Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015-16).


Τις μοναδικές δημιουργίες των μεγάλων οίκων -που σίγουρα κέντρισαν πρώτες το ενδιαφερόν του κοινού- συμπλήρωναν εντυπωσιακά beauty looks και λεπτομέρειες στο μακιγιάζ, τα μαλλιά, αλλά και το μανικιούρ, ενταγμένες πάντα στο γενικότερο concept.


Εκτός, λοιπόν, από το καθιερωμένο update στην ντουλάπα μας, ήρθε η ώρα να «αναβαθμίσουμε» και τα beauty looks μας, πειραματιζόμενες με τις νέες τάσεις της σεζόν -και φυσικά να υιοθετήσουμε αυτή που μας αρέσει περισσότερο!


Για αρχή, ας ρίξουμε μια ματιά στα πιο hot trends της σεζόν στο μανικιούρ μας, έτσι όπως τα πρότειναν οι μεγάλοι οίκοι. Από φαντασμαγορικά, πολύπλοκα σχέδια μέχρι και πιο μινιμαλιστικές γραμμές, μπορείς να επιλέξεις αυτό το μανικιούρ που σου ταιριάζει και να το υιοθετήσεις σήμερα κιόλας!

 

 

Jason Wu Fall 2016

Nude nails στο show του οίκου Jason Wu

 

 

Cushnie et Ochs Fall 2016

Τι θα έλεγες να αναβαθμίσεις το κλασικό γαλλικό σου μανικιούρ; (Cushnie et Ochs)

 

 

Roland Fall 2016

Η επιστροφή των metallics! (Roland)

 

 

Kate Spade Fall 2016

Red mani: All time classic mani

 

 

collage manis nyfw

Πες «ναι» στο nail art και δημιούργησε μικρά σχέδια στα νύχια σου! (στα shows των Rachel Antonoff και Desigual)

 

 

Nicholas K Fall 2016

Back to black (Nicholas K)

 

Δες τη photo gallery με τα 24 διαφορετικά μανικιούρ από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης:

NYFW: Τα πιο στιλάτα μανικιούρ που μας ενθουσίασαν