Χθες σας έδειξα μερικά -φανταστικά- outfits που πρέπει οπωσδηποτε να έχετε στη βαλίτσα των διακοπών σας. Επειδή όμως ξέρω πως για πολλούς από εσάς οι διακοπές αργούν ακόμη, σήμερα θα σας δείξω μερικές ωραίες ιδέες για τα looks του Σαββατοκύριακου.

Γιατί, όπως και να το κάνουμε, όταν φοράμε ωραία, καλοκαιρινά και, φυσικά, οικονομικά ρούχα, μας φτιάχνει η διάθεση. Και η αλήθεια είναι πως τώρα είναι η καταλληλότερη εποχή για να κάνουμε τις αγορές μας, αφού λόγω των εκπτώσεων μπορούμε να βρούμε υπέροχα πράγματα σε ακόμη πιο υπέροχες τιμές!

Πριν ξεκινήσω λοιπόν, σας λέω πως τα ρούχα που θα σας δείξω σήμερα είναι τρομερά στυλάτα, είναι αγαπημένα μου και είναι ροζ -αφού είμαστε Pink Woman! Γι’ αυτό δώστε μεγάλη προσοχή!

Το Σάββατο το πρωί μπορείτε να βάλετε αυτό το σύνολο:

doukissa look pink woman 2

Ένα υπέροχο girly, κοντό, ΡΟΖ σορτσάκι και ένα T-shirt με στάμπα. Τώρα, αν τυχαία η στάμπα έχει ένα μεγάλο "D" και είναι από τη συλλογή μου, ακόμη καλύτερα! Χεχε! Φυσικά το ψάθινο panama καπέλο σας θα ολοκληρώσει άψογα το look, αλλά θα σας προστατεύει παράλληλα και από τον ήλιο.

 

Το απόγευμα προτείνω να βάλετε αυτό:

doukissa look pink woman

Ένα επίσης ΡΟΖ, φανταστικό, midi φόρεμα με ταμπά πλατφόρμες! Απλά ΟΥΑΟΥ!

 

Την Κυριακή το πρωί, που λίγο πολύ όλοι θα πάτε σε κάποια παραλία, θα μπορούσατε να βάλετε κάτι τέτοιο:

doukissa look pink woman 4

Ένα μαγιό ή μπουστάκι, μαντέψτε σε τι χρώμα; ΡΟΖ φυσικά! Ένα καφτάνι και ένα ψηλόμεσο σορτς! Τι πιο στυλάτο για την παραλία;

 

Το βράδυ ωστόσο, για τις χαλαρές σας βόλτες, μπορείτε να βάλετε μία μακριά, εμπριμέ φούστα και ένα μονόχρωμο crop top.

doukissa look

 

Καλό Σαββατοκύριακο, λοιπόν!