Έχω μοιραστεί κατά καιρούς μαζί σας πολλά από τα αγαπημένα μου looks και στυλιστικές προτάσεις στις οποίες πιστεύω ότι αξίζει να επενδύσετε, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν σας έχω μιλήσει για τον #1 κανόνα που ακολουθώ, σε γενικές γραμμές, στις εμφανίσεις μου.

Το μότο μου, λοιπόν, είναι το περίφημο «Less is more».

Σε απλά λόγια, όσο περισσότερα (περιττά) στοιχεία αφαιρούμε από μία εμφάνιση, τόσο πιο επιτυχημένη αυτή θα είναι. Σε ακόμα πιο απλά λόγια, πολλά κοσμήματα και λοιπές υπερβολές στο ντύσιμο ή το styling δεν θα κάνουν το look πιο εντυπωσιακό, αλλά πιο φορτωμένο, δηλαδή κουραστικό.

Και ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να υιοθετήσετε το καλοκαίρι τον κανόνα του «Less is more»; Φορέστε ένα μονόχρωμο μάξι φόρεμα (με nude flat σανδάλια αν πρόκειται για μια καθημερινή εμφάνιση ή με ψηλές πλατφόρμες αν πρόκειται για ένα βραδινό look) και μην βάλετε ΚΑΝΕΝΑ αξεσουάρ (εντάξει, φυσικά θα κρατήσετε την τσάντα σας ή ένα μικρό τσαντάκι και επίσης μπορείτε να αφήσετε το μικρό αλυσιδάκι που φοράτε πάντα στον λαιμό σας).

 

doukissa maxi forema

 

Extra tip: Για ένα ολοκληρωμένο look σε αυτή τη λογική, κρατήστε τα μαλλιά ίσια και το μακιγιάζ σε γήινους τόνους, δίνοντας ένταση στο βλέμμα σας.

 

Βρείτε περισσότερες ιδέες για καλοκαιρινά looks εδώ.