Επιτέλους Παρασκευή! Yeahhh! Φαντάζομαι πως πολλοί έχετε ήδη κανονίσει τι θα κάνετε το ΣΚ. Βέβαια υπάρχετε κι εσείς που είστε της ... τελευταίας στιγμής! Και ξέρω καλά, πως τις περισσότερες φορές όταν δεν υπάρχει κάποιο στάνταρ πρόγραμμα, περνάμε ακόμη πιο ωραία!

Σήμερα λοιπόν, είτε ξέρετε τι θα κάνετε είτε όχι, θα σας δώσω ιδέες για να κάνετε τις πιο cool εμφανίσεις. Γιατί το θέμα, κορίτσια, είναι να είμαστε πάντα σε ετοιμότητα και να μην αιφνιδιαζόμαστε, ό,τι και να γίνει! Να είμαστε όχι μόνο cool ντυμένες αλλά cool γενικότερα. ;-)

Σάββατο

doukissa pink woman dutchesss collection

Φανταστικό denim jumpsuit! Και το λέω αντικειμενικά. Εντάξει, όσο πιο αντικειμενικά γίνεται, αφού είναι απο τη συλλογή μου. ;-) Μπορείτε να το φορέσετε απο το πρωί μέχρι το βράδυ! Δεν χρειάζεται να βάλετε πολλά αξεσουάρ γιατί απο μόνο του είναι fashion statement. Αν σας αρέσει, μπείτε εδώ

 

Κυριακή

doukissa pink woman 1

Αυτό το look είναι ακόμη πιο χαλαρό αλλά εξίσου ωραίο για τις κυριακάτικες βόλτες. Ένα denim shorts και μια εκπληκτική μπλούζα που το πίσω μέρος της είναι πιο μακρύ. Μπορείτε να το βάλετε απο την παραλία με σαγιονάρες μέχρι το βράδυ στη βόλτα με ωραία σανδάλια ή ακόμη και πλατφόρμες. Αν σας αρέσει η μπλούζα μπείτε εδω και για το σορτς μπείτε εδω.

 

Λεπτομέρειες:
Το πρώτο λουκ είναι Dutchesss Collection- Pink woman
Το δεύτερο λουκ είναι total Pink Woman

 

Καλό ΣΚ!

Να περάσετε τέλεια ό,τι κι αν κάνετε!