Τα ‘90s έχουν αναδειχθεί συνολικά στο πιο hot trend του φετινού καλοκαιριού και τα κομμάτια που καλούμαστε να ανασύρουμε από την ντουλάπα της μαμάς ή της μεγάλης μας αδερφής δεν περιορίζονται στο καθημερινό μας ντύσιμο αλλά φτάνουν μέχρι το στυλ της παραλίας.

 

high cut leg swimsuit 90s

Τότε: Τα high cut μαγιό μεσουράνησαν στις σελίδες των περιοδικών, στα catwalks, αλλά και στη μεγάλη οθόνη, στα τέλη της δεκαετίας του’80 και κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’90.
Από αριστερά προς τα δεξιά: Η Niki Taylor στο περιοδικό Elle το 1991, η Claudia Schiffer περπατά στο show του οίκου Chanel το 1995 και η Pamela Anderson ποζάρει με το θρυλικό πλέον ολόσωμο κόκκινο μαγιό της σειράς Baywatch, η οποία έκανε τεράστια επιτυχία τη δεκαετία του 1990.

 

high cut magio

Σήμερα: Οι πιο τολμηρές celebrities το έχουν ήδη φορέσει.
Από αριστερά προς τα δεξιά: Η Selena Gomez με high cut ολόσωμο μαγιό, η εγκυμονούσα Candice Swanepoel με crochet bikini και η Kendall Jenner σε φωτογραφία από τη νέα καμπάνια για τα μαγιό που υπογράφει μαζί με την αδερφή της, Kylie.

 

Tip: Η συγκεκριμένη γραμμή στα μαγιό ψηλώνει τα πόδια και μπορεί να δημιουργήσει ένα πολύ κολακευτικό εφέ, ειδικά σε καλογυμνασμένα σώματα, ωστόσο τονίζει την περιφέρεια.

 

Αν σκέφτεσαι να υιοθετήσεις το trend, πάρε έμπνευση από τη photo gallery:

Τα πιο σέξι μαγιό του καλοκαιριού

Δες ακόμα: Τα anklets επέστρεψαν και αυτοί είναι οι πιο hot τρόποι να τα φορέσεις