Χθες υποσχέθηκα ότι θα σας δείξω το outfit μου απο την καλοκαιρινή βάφτιση που έγινε πριν από λίγες μέρες στην Αντίπαρο. Το dress code ήταν σαφές: «Summer look. Only sandals».

Το γεγονός λοιπόν ότι όλες οι γυναίκες θα φορούσαμε σανδάλια, σύμφωνα με την πρόσκληση, με διευκόλυνε αρκετά. Και αυτό γιατί έτσι κι αλλιώς στα καλοκαιρινά καλέσματα μου αρέσει να φοράω σανδάλια, όμως στη σκέψη ότι οι υπόλοιπες γυναίκες συνήθως φορούν 15ποντες πλατφόρμες με κάνει να πέφτω συχνά στην παγίδα και τελικά να φοράω κι εγώ ψηλό παπούτσι. Κάτι για το οποίο μετανιώνω φυσικά αργότερα όταν τα πόδια μου αρχίζουν και πονούν απο την ορθοστασία και τον χορό. Αυτό -ΕΥΤΥΧΩΣ- δεν έγινε αυτή τη φορά, οπότε όλες μας, χωρίς την «αγωνία του ύψους», βάλαμε φλατ σανδάλια και χορεύαμε ακούραστες μέχρι το πρωί.
Έτσι, λοιπόν, το key item του look μου ήταν αυτά τα σανδάλια, για τα οποία σας έγραψα περισσότερα χθες εδώ.

 

doukissa sandalia

 

Για το υπόλοιπο outfit εμπνεύστηκα από τις μπλε πέτρες που έχουν και αποφάσισα να βάλω κάτι μπλε.

 

doukissa nomikou look

 

Αυτό το φόρεμα είναι ένα απο τα αγαπημένα μου και η αλήθεια είναι πως το στυλ του ήταν ό,τι έπρεπε για μια βάφτιση σε νησί. Ήταν girly, αέρινο, σικ, καλοκαιρινό και απόλυτα... ελληνικό!

 

doukissa look 2

 

Extra tip: Μην προσπαθείτε να ντυθείτε ανάλογα με το φύλο του μωρού που βαφτίζεται. Εκτός αν είστε η μητέρα ή η νονά. Που και πάλι δεν είναι απαραίτητο. Γιατί φανταστείτε πόσο αστείο (με την κακή έννοια) θα ήταν να φορούσαμε όλες οι καλεσμένες ροζ ή γαλάζια φορέματα ανάλογα με το αν το μωρό είναι αγοράκι ή κοριτσάκι. Εγώ για παράδειγμα έβαλα άσπρο-μπλε ενώ βαφτιζόταν ένα κοριτσάκι.

Extra tip #2: Μια safe λύση για καλοκαιρινή βάφτιση (και φυσικά όχι για γάμο) σε νησί είναι ένα απλό λευκό αέρινο φόρεμα με δετά nude σανδάλια.

 

Δείτε ακόμα: Τα δυο must have items των διακοπών!