Έχει έρθει πάλι αυτή η άχαρη εποχή του χρόνου που δεν ξέρεις τι να φορέσεις. Ο καιρός -βεβαίως βεβαίως- ΔΕΝ είναι σύμμαχός μας, αφού μια έχει ζέστη, μία κρύο, μία υπερβολική υγρασία, μία κουφόβραση και μία αέρα. Πολλές φορές συμβαίνουν όλα μαζί με μικρές εναλλαγές μέσα στη μέρα. Και κάπου εκεί αρρωσταίνουμε. Πονεμένη ιστορία, από την προηγούμενη Κυριακή είμαι άρρωστη.

Εγώ λοιπόν μπορεί να μην μπορέσω να απολαύσω αυτό το σαββατοκύριακο αφού ο γιατρός μου είπε να μείνω στο σπίτι και να ξεκουραστώ μέχρι τη Δευτέρα, όμως εσείς δεν έχετε παρά να βγείτε έξω και να περάσετε φανταστικά! Ό,τι καιρό κι αν κάνει! Κι αν δεν ξέρετε τι να φορέσετε, μην ανησυχείτε, εγώ είμαι εδώ για να σας δώσω ιδέες. Είναι όλα στυλάτα looks, είναι όλα φανταστικά και είναι όλα Pink Woman ;-)

 

doukissa pink woman 2016

Ένα μίνι φόρεμα

Όπως βλέπετε, δεν λέω να φορέσετε το καλοκαιρινό σας μίνι φόρεμα αυτήν την εποχή, αλλά ένα φθινοπωρινό σε γήινες αποχρώσεις -εμένα μου αρέσει πολύ το γκρι που ταιριάζει απίστευτα στις ξανθές. Επιπλέον δώστε έμφαση στο πάνω μέρος του φορέματος -δηλαδή να είναι όλο κλειστό- και επιλέξτε κατά προτίμηση να έχει μανίκι για να μπορείτε να το φοράτε όταν θα κρυώσει κι άλλο ο καιρός. Το συγκεκριμένο φόρεμα μπορείτε να το συνδυάσετε άψογα με τα αγαπημένα σας sneakers.

 

doukissa pink woman 2016 1

Ένα μάξι μαύρο φόρεμα

Αυτό είναι το πιο εύκολο ρούχο για το φθινόπωρο. (Βασικά για όλες τις εποχές). Μπορείτε να το φορέσετε απο το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλάζοντας μόνο τα παπούτσια και τα αξεσουάρ. Το μαύρο άλλωστε είναι το πιο κλασικό-διαχρονικό χρώμα και φυσικά ταιριάζει σε όλες μας. Μπορείτε να το συνδυάσετε με εσπαντρίγιες και μεγάλους κρίκους στα αυτιά για ένα πιο boho στυλ ενώ αν θέλετε να κάνετε μια πιο ροκ εμφάνιση μπορείτε να φορέσετε ένα δερματικό τζάκετ και μαύρα ankle boots.

 

doukissa pink woman 2016 2

Ένα ψηλόμεσο παντελόνι με ένα λευκό T-shirt και ένα -εκπληκτικό- μακρύ αμάνικο γιλέκο

Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου outfits. Άνετο, στυλάτο και "effortless chic". Το ψηλόμεσο παντελόνι, όπως έχουμε πει πολλές φορές, αναδεικνύει τις γυναικείες καμπύλες. Από την άλλη το -μακρύ- αμάνικο γιλέκο είναι must have κομμάτι γιατί μπορείτε να το συνδυάσετε με τα πάντα, με το τζιν σας, με ένα απλό μαύρο παντελόνι, ακόμη και με μια pencil φούστα! Έτσι, χωρίς να κάνετε καμία προσπάθεια, με αυτά τα key items, θα έχετε δημιουργήσει ένα πολύ ενημερωμένο outfit.