Επιτέλους ήρθε η Παρασκευή! Και αυτό το λέω με διπλή χαρά αυτή τη φορά, πρώτον, γιατί έγινα επιτέλους εντελώς καλά -σταμάτησα και την αντιβίωση- και δεύτερον, γιατί αυτή η εβδομάδα ήταν ιδιαίτερα απαιτητική και κουραστική -αλλά ευτυχώς πήγαν όλα καλά, stay tuned!

Επομένως, το μόνο που θέλω γι' αυτό το ΣΚ είναι να χαλαρώσω και να απολαύσω την παρέα των φίλων μου...ΧΑΛΑΡΑ! Δεν θα κάνουμε τίποτα το ιδιαίτερο δηλαδή, μια βόλτα για φαγητό ή σινεμά είναι υπεραρκετά!

Αν και εσείς λοιπόν, θέλετε να χαλαρώσετε το ΣΚ και δεν θέλετε να βγείτε έξω για ξέφρενο χορό και πάρτι, τότε φορέσετε το πιο ξέγνοιαστο χαμόγελό σας και αυτά τα δυο άνετα και στυλάτα outfits από την Pink Woman:

Σάββατο

WhatsApp Image 2016 09 16 at 12.10.23 PM

Denim look. Ναι, αυτό το look εξακολουθεί να κυριαρχεί, πράγμα που με βολεύει απίστευτα γιατί είναι το πιο άνετο look. Αν θέλετε όμως να το αναβαθμίσετε τότε αντί για ένα τζιν παντελόνι και ένα τζιν πουκάμισο, επιλέξτε να φορέσετε ένα τζιν κιμονό με μια τζιν ζιπ κιλότ και ένα απλό λευκό T-shirt. Απλά WOW!

 

Κυριακή

pink woman dutchesss

Αυτό είναι από τα αγαπημένα μου λουκ και ξέρω πως αρέσει και στα αγόρια ;-) Μια girly φούστα κλος, συνδυασμένη με ένα λευκό πουκάμισο θα σας κάνει να δείχνετε casual, chic, σοφιστικέ και σέξι ταυτόχρονα!

Να περάσετε υπέροχα!

Καλό ΣΚ!