Το παραδέχομαι, πιστεύω στα παραμύθια, στη μαγεία, στα θαύματα. Πάντα πίστευα σε αυτά. Όχι, μην βιαστείτε να πείτε πως ζω σε ένα ροζ συννεφάκι -έχω κουραστεί να το ακούω. Έχω απλώς επιλέξει να χρωματίσω τον δικό μου κόσμο με ένα πιο φωτεινό χρώμα από το μαύρο. Και ναι, το ροζ είναι το πιο αγνό χρώμα που υπάρχει. Μια pink woman όμως, δεν είναι μόνο γλυκιά και αθώα, είναι επίσης δραστήρια και δυναμική, ανέμελη και ατρόμητη. Δεν φοβάται τους... δράκους και τις μάγισσες των παραμυθιών. Απεναντίας, παλεύει μαζί τους και στο τέλος πάντα νικάει.

Καλώς ήρθατε λοιπόν στη χώρα των θαυμάτων. Καλώς ήρθατε στη νέα καμπάνια για το φθινόπωρο '16 για την Pink Woman. Σας έχω αποκλειστικά μια πρώτη γεύση:

 

doukissa nomikou pink woman fall 2017 1

 

doukissa nomikou pink woman fall 2017 3

 

doukissa nomikou pink woman fall 2017

 

Όπως βλέπετε, η φωτογράφιση έγινε σε ένα πραγματικά ονειρικό μέρος. Και η αλήθεια είναι πως δεν είχα φανταστεί ποτέ πως υπάρχει τέτοια μαγεία στο κέντρο της Αθήνας. Κι όμως, μια επίσκεψη στο πάρκο Τρίτση θα σας εντυπωσιάσει. Το πελώριο κάστρο, τα άλογα, η φύση, η όλη ατμόσφαιρα σε βάζουν σε ένα απόλυτα παραμυθένιο mood, που ταίριαζαν αρμονικά με το κόνσεπτ της φωτογράφισης. Όσο για τα ρούχα; Είναι φανταστικά, άνετα, στυλάτα, ευκολοφόρετα και οικονομικά και θα τα βρείτε σε όλα τα καταστήματα της Pink Woman αλλά και στο www.pinkwoman-fashion.com.

 

1B

Να σας πω βέβαια πως έρχονται σύντομα και άλλες εικόνες αλλά και βίντεο από τη χειμερινή κολεξιόν της Pink Woman! Όπως επίσης σε λίγο καιρό θα σας παρουσιάσω -με μεγάλη ανυπομονησία και χαρά- τη νέα Dutchesss Collection που σχεδιάσαμε αποκλειστικά για εσάς φίλες μου για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά! Είμαι σίγουρη πως θα εντυπωσιαστείτε ;-)

Λεπτομέρειες της καμπάνιας:
Φωτογράφος: Γιώργος Κατσανάκης
Μακιγιάζ - Μαλλιά: Χαρά Παπανικολάου