Το μικρό μαύρο φόρεμα το έχουμε όλες λατρέψει, αλλά και αποκτήσει. Δηλαδή, δεν πιστεύω πως υπάρχει έστω μία γυναίκα που να μην έχει ένα απλό μαύρο φόρεμα στην γκαρνταρόμπα της. Αν υπάρχει, θα της έλεγα πως πρέπει αδιαμφισβήτητα η επόμενή της αγορά να είναι ένα little black dress. Εννοείται πως δεν είναι απαραίτητο να είναι ακριβό. Υπάρχουν πολλά σε πολύ προσιτές τιμές. Εμένα το αγαπημένο μου είναι ένα που είχα πάρει με 15 ευρώ!!! Να ξέρετε όμως πως σίγουρα το μικρό μαύρο φόρεμα μας βγάζει -αν και μαύρο- ασπροπρόσωπες σε πολλές και διαφορετικές περιπτώσεις.

Αυτό το ΣΚ λοιπόν είχα πολλές γιορτές και πολλά βαφτίσια. Χθες έπρεπε να πάω σε δύο καλέσματα, ένα το απόγευμα και ένα το βράδυ. Μην ξέροντας τι να βάλω -κλασικά- και για να είμαι safe και στις δυο περιπτώσεις αποφάσισα να επιλέξω την ασφάλεια του μικρού μαύρου φορέματος.

 

doukissa nomikou little black dress 2

 

Μάλιστα, επειδή το βράδυ έχει αρχίσει να έχει λίγο κρύο, επέλεξα να βάλω ναι μεν ένα κοντό -σε Α γραμμή- φόρεμα, αλλά με μακριά μανίκια και με κλειστό όλο το πάνω μέρος. Συμφέρει πολύ να έχετε ένα τέτοιο φθινοπωρινό φόρεμα γιατί, ακόμη και όταν αρχίσει να χειμωνιάζει κι άλλο, μπορείτε να φορέσετε το ίδιο φόρεμα με μαύρο οπάκ καλσόν και ένα δερμάτινο τζάκετ ή ένα ζεστό παλτό!

Σας αρέσει;