Σήμερα, όπως κάθε Δευτέρα, οι υποχρεώσεις ξεκίνησαν από νωρίς. Γι' αυτές τις μέρες λοιπόν, που το τρέξιμο ξεκινάει από το πρωί και τελειώνει το αργά βράδυ, επιλέγω ένα άνετο και cool outfit. Επιλέγω δηλαδή το total denim look.

 

doukissa nomikou look of the day

 

Ένα skinny τζιν και ένα τζιν πουκάμισο είναι η πιο εύκολη και στυλάτη λύση. Όπως βλέπετε σήμερα επέλεξα να βάλω πάνω από το παντελόνι μου ένα μακρύ τζιν πουκάμισο, το οποίο πολλές φορές το φοράω μόνο του σαν φόρεμα με φλατ μπότες πάνω από το γόνατο ή με αρβυλάκια. Πάντως, φορώντας ένα στενό παντελόνι με ένα φαρδύ πουκάμισο/μπλουζάκι μπορείτε να κρύψετε τις όποιες ατέλειες στην κοιλιά ή τους γλουτούς. Αφήστε που έτσι ντυμένες θα αισθάνεστε πιο άνετα τις «δύσκολες μέρες» του μήνα.

 

doukissa nomikou total denim

 

Σε ό,τι αφορά τα παπούτσια, επέλεξα μαύρα πέδιλα με χοντρό τακούνι. Το πρωί όταν δεν επιλέγετε φλατ παπούτσια θα πρέπει οπωσδήποτε να προσέξετε το τακούνι που θα φορέσετε. SOS: Το στιλέτο είναι σχεδόν απαγορευτικό, κορίτσια. Τόσο από άποψη αισθητικής όσο και για πρακτικούς λόγους. Πώς θα στέκεστε/τρέχετε πάνω σε στιλέτο όλη μέρα; Είπαμε, είμαστε super girls αλλά όχι κι έτσι ;-)

 

Δείτε ακόμα...

Double denim: Τα dos & don’ts για τα φθινοπωρινά σας looks