Μπορεί να σας έχω εξομολογηθεί πολλές φορές πως στην καθημερινότητά μου θέλω να είμαι «χύμα» και cool και να μην με νοιάζει καθόλου τι θα φοράω ή πώς θα είναι τα μαλλιά μου, όταν όμως έχω να πάω σε κάποιο επίσημο κάλεσμα, προσέχω μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια!

Το Σάββατο που μας πέρασε λοιπόν, είχαμε να πάμε σε έναν γάμο, στον οποίο μάλιστα ένας από τους δύο κουμπάρους ήταν ο καλός μου. Κλασικά, δεν ήξερα τι -έπρεπε- να φορέσω μιας που θα συνόδευα τον κουμπάρο. Ήθελα κάτι εντυπωσιακό και θηλυκό, αλλά ταυτόχρονα ήθελα μια safe και chic επιλογή. Safe και chic για μένα σημαίνει αυτομάτως μαύρο μακρύ φόρεμα, ενώ για να είναι εντυπωσιακό και θηλυκό ένα φόρεμα θα πρέπει να έχει ωραία πλάτη και ιδιαίτερα κοψίματα.

 

doukissa nomikou look gamos



Πήγα λοιπόν στο ατελιέ της Σήλιας Κριθαριώτη και με ένα γρήγορο fitting και μέσα σε μία μόνο μέρα μου έφτιαξαν αυτό το υπέροχο φόρεμα με την εντυπωσιακή πλάτη και τα σέξι κοψίματα στη μέση.

 

doukissa nomikou look gamos 3

 

doukissa nomikou look gamos 5

 

Extra bonus: Το κεντημένο με πέτρες τσόκερ στο λαιμό που ήταν μέρος του ρούχου! Το εμπνεύστηκε τελευταία στιγμή η Σήλια και ομολογώ πως έκανε όλη τη διαφορά!

 

doukissa nomikou look gamos 6

Τα σχόλια που πήρα ήταν άκρως κολακευτικά! Χεχεχε

Εσείς τι έχετε να πείτε; Σας αρέσει;