Είναι σίγουρο ότι το μαύρο κολακεύει τη σιλουέτα και είναι επίσης σίγουρο ότι το total black outfit αποτελεί μια safe επιλογή για τις μέρες που δεν έχουμε στυλιστική έμπνευση. Πώς μπορούμε όμως να ξεφύγουμε από την παγίδα του μονότονου και βαρετού look όταν επιλέγουμε να φορέσουμε μόνο μαύρο;

Οι 5 κανόνες που γενικώς πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι οι εξής:

1. Παίξε με τα υλικά. Σπάσε τη χρωματική ομοιομορφία με διαφορετικές υφές – για παράδειγμα συνδύασε ένα δερμάτινο παντελόνι με ένα ζεστό μάλλινο πουλόβερ.

2. Δώσε σημασία στην εφαρμογή. Με δεδομένο ότι το μαύρο χρώμα αδυνατίζει, μπορείς να νιώσεις πιο σίγουρη για ένα στενό παντελόνι ή ένα μεταξωτό slip dress, που θα διαγράφει υπέροχα τη σιλουέτα σου.

3. Πρόσθεσε αξεσουάρ. «Δώσε ζωή» σε ένα μαύρο σύνολο φορώντας ένα πολύχρωμο μαντήλι ή λέγοντας «ναι» στο jewelry layering.

4. Μην ξεχνάς το μακιγιάζ και τα μαλλιά σου. Μπορείς να απογειώσεις, για παράδειγμα, ένα αυστηρό total black look, φορώντας ένα κόκκινο κραγιόν – ναι, ακόμα και στο γραφείο.

5. Διάλεξε τα σωστά παπούτσια. Ένα τέτοιο look μπορεί να λειτουργήσει ως ο τέλειος καμβάς για να αναδείξεις ένα ιδιαίτερο ζευγάρι.

Δες 15 ιδέες για φθινοπωρινά και χειμωνιάτικα total black outfits που είναι κάθε άλλο παρά βαρετά:

Total black looks