Κάθε Παρασκευή μας πιάνει η ίδια χαρά ή είναι ιδέα μου; ;p

Ήρθε λοιπόν πάλι αυτή η μέρα της εβδομάδας που το μόνο μας «άγχος» και δίλημμα είναι αν το ΣΚ θα αράξουμε σπίτι με ταινίες, φαγητό, νέες σειρές και μπόλικη... ξάπλα, ή αν θα βγούμε έξω βόλτα με τους φίλους και τις φίλες μας! Αν, λοιπόν επιλέξετε την πρώτη εναλλακτική, φορέστε το πιο χουχουλιάρικο, παιχνιδιάρικο ή σέξι -αν θα είστε με το αγόρι σας- πυτζαμάκι και «λιώστε» στον καναπέ. Αν όμως, επιλέξετε να βγείτε και κλασικά δεν ξέρετε τι να βάλετε, μην ανησυχείτε, γιατί σας έχω δύο φοβερές προτάσεις από την Pink Woman:

 

doukissa nomikou pink woman

Ωραίο, ε; Το συγκεκριμένο look μου αρέσει ιδιαίτερα γιατί είναι άκρως δυναμικό και ροκ, χωρίς να χάνει τη θηλυκότητα και την κομψότητά του. Αγαπημένο μαύρο crop top  με μαύρη ζιπ κιλότ (που μπορείτε να βρείτε από τις 4/11 στο e-shop της Pink Woman), τ-έ-λ-ε-ι-ο μαύρο biker jacket και δετά μαύρα πέδιλα, τα οποία θα βρείτε σύντομα από την Dutchesss Collection. Μη φοβηθείτε να βάλετε crop top αυτή την εποχή γιατί, όπως σας είχαμε δείξει αναλυτικά και εδώ, μπορούν να φορεθούν όλο το χρόνο, κάνοντας ένα ανάλογο styling!

 

 

doukissa nomikou pink woman 1

Αυτό το look είναι για τις πιο ρομαντικές και ταυτόχρονα στυλάτες γυναίκες. Αποπνέει μια φινέτσα άλλης εποχής. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα μαύρο ασύμμετρο σεμιζιέ φόρεμα. Μπροστά είναι πιο κοντό και πίσω πιο μακρύ. Θα έλεγα με σιγουριά πως είναι ένα must have κομμάτι που πρέπει να έχουμε όλες μας στη ντουλάπα μας κι αυτό γιατί μπορούμε να το «μεταμορφώσουμε» ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα επιλέξουμε. Δείτε πώς με ένα μαύρο καπέλο, ένα σκέτο μαύρο τσόκερ και μια μαύρη μεγάλη ζώνη γίνεται τόσο -μα τόσο- εντυπωσιακό! Από την άλλη, αν θέλετε την πιο ροκ εκδοχή του, μπορείτε να το βάλετε πάνω από ένα μαύρο δερμάτινο skinny παντελόνι, με μια σκέτη πιο μικρή μαύρη ζώνη και μαύρα αρβυλάκια ;-)

Ό,τι και να κάνετε πάντως, να περάσετε σούπερ!