Έχουμε πει πολλές φορές πως, αν πρέπει να επενδύσεις σε ένα ωραίο και διαχρονικό φόρεμα, τότε σίγουρα αυτό είναι το μαύρο. Είναι η πιο εύκολη, safe και chic επιλογή για όλων των ειδών τα καλέσματα. Είναι το φόρεμα-πασπαρτού που θα φορέσεις πάρα πολλές φορές στη ζωή σου χωρίς να «καεί» όσο εύκολα «καίγεται» ένα εντυπωσιακό φόρεμα με έντονα και ιδιαίτερα prints.

Αυτό συμβαίνει γιατί με έναν μαγικό τρόπο καταφέρνει να περνάει «απαρατήρητο», ενώ εσύ κλέβεις όλες τις εντυπώσεις. Εννοώ δηλαδή ότι όλοι μπορεί να θυμούνται ότι φορούσες ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα, θα θυμούνται όμως περισσότερο εσένα, την εντυπωσιακή σου σιλουέτα και όχι τις λεπτομέρειες του ρούχου. Επομένως θα μπορείς να το ξαναβάλεις σε κάποιο διαφορετικό επίσημο κάλεσμα χωρίς να κάνει μπαμ ότι φοράς το ίδιο φόρεμα ;-)

Ωστόσο, η γνώμη μου είναι, πως είναι ωραίο ένα τέτοιο φόρεμα να μην είναι τόσο flat ή basic, να έχει δηλαδή μια τσαχπινιά. Όπως το συγκεκριμένο με τα ιδιαίτερα μανίκια και τα κρόσια.

 

doukissa nomikou ola look 2

 

Όπως βλέπεις, εξακολουθεί να είναι ένα μικρό μαύρο φόρεμα- πασπαρτού, όμως δεν είναι βαρετό, αλλά έχει μια τσαχπινιά που θα σε κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακή!

 

doukissa nomikou ola look 1

 

Οι λεπτομέρειες του λουκ:
Φόρεμα Alice McCall
Πέδιλα Sante