Αγαπώ τη Μόδα. Μου αρέσει να ενημερώνομαι για αυτή, τρελαίνομαι να βλέπω εντυπωσιακά ρούχα (ακόμα κι αν ποτέ δεν θα τα φορούσα) και θαυμάζω τις γυναίκες με άψογο στυλ, που καταφέρνουν να ακολουθούν τις τάσεις και παράλληλα να τις κάνουν τόσο δικές τους, ώστε να μη δείχνει ξένο ή περίεργο πάνω τους ακόμα και το πιο ιδιαίτερο κομμάτι.

Μια από αυτές τις γυναίκες είναι ξεκάθαρα η Rihanna και πραγματικά αυτή είναι η μόνη γυναίκα που θα μπορούσα ποτέ να δω με αυτό το look και να μην αντιδράσω έτσι: Ίου!

 

1affb1c0bc98a927cd32d4cc74f27a94

 

Εντάξει, είπαμε, είναι Μόδα να φοράμε πέδιλα με κάλτσες, αλλά με ΑΥΤΕΣ τις κάλτσες; Γιατί; Τι το ωραίο δίνει δηλαδή σε αυτό το ντύσιμο μια τέτοια εκκεντρικότητα; Τίποτα!

Υ.Γ.: Ψάχνοντας στο internet, έμαθα ότι τον όρο «fashion victim» τον χρησιμοποίησε πρώτος ο Oscar de la Renta. Για να μη γίνουμε λοιπόν ποτέ «θύματα της Μόδας», πρέπει να εμπνεόμαστε από τη Μόδα και όχι να την ακολουθούμε τυφλά. Να παίρνουμε δηλαδή ιδέες και να προσαρμόζουμε αυτές τις ιδέες πάνω στο δικό μας στυλ και την προσωπική μας αισθητική και όχι να αντιγράφουμε και να υιοθετούμε trends μόνο και μόνο γιατί έτσι πιστεύουμε ότι θα ξεχωρίσουμε. Γιατί τελικά μπορεί να ξεχωρίζουμε με τον λάθος τρόπο!