Το χριστουγεννιάτικο πάρτι της εταιρίας, το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν και άλλα parties κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου είναι εκείνα που μάλλον επιδέχονται το πιο «βραδινό» ντύσιμο όλης της χρονιάς. Ποιοι είναι όμως φέτος οι στυλιστικοί κανόνες αυτών των events, σύμφωνα με τη βρετανική Vogue;

1. Πες «ναι» στο ‘80s look
Σύμφωνα με το περιοδικό, είναι η περίοδος που πρέπει να αφήσεις στην άκρη το «μικρό μαύρο φόρεμα» και να τολμήσεις να φορέσεις κομμάτια σε έντονα χρώματα, με επιρροές από προηγούμενες, πιο.... disco δεκαετίες.

 

1020

2. Άσε τα εσώρουχά σου να φανούν
Στο άρθρο της Vogue, χρησιμοποιήθηκε αυτό το outfit από το pre-fall look book του οίκου Céline για την εικονογράφηση, αλλά εσύ προτίμησε απλώς να συνδυάσεις ένα βραδινό παντελόνι με ένα see through πουκάμισο.

3. Μίκρυνε το μέγεθος της τσάντας σου
Οι τσάντες που χωράνε όλα τα καλλυντικά σου μπορεί να είναι πρακτικές, αλλά δεν είναι οι κατάλληλες για αυτή την περίσταση. Όσο μικρότερη και ντελικάτη, τόσο καλύτερα.

 

kendall

4. Τόλμησε να φορέσεις ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ, όπως vintage γυαλιά οράσεως (με διάφανο φακό).
Το έχουν κάνει, τους τελευταίους μήνες, μερικά από τα διασημότερα it girls, όπως η Kendall Jenner και η Chiara Ferragni.

5. Φόρεσε ένα εντυπωσιακό/ διακοσμημένο πανωφόρι
Το extra tip της Vogue: Μην το βγάλεις αμέσως στην είσοδο.