Θέλεις να κλέβεις τις εντυπώσεις όπου κι αν πηγαίνεις; Θέλεις να είσαι στυλάτη όλη μέρα; Θέλεις όλοι να θαυμάζουν τις εμφανίσεις σου; Και θέλεις όμως όλα αυτά να γίνονται χωρίς να καταβάλλεις μεγάλη προσπάθεια; Γιατί, μεταξύ μας, ούτε χρόνο έχουμε με τόσο τρέξιμο, ούτε διάθεση πρωί-πρωί να προσέχουμε τι θα φορέσουμε. Το μυστικό λοιπόν είναι ένα: Επένδυσε στα αξεσουάρ - και συγκεκριμένα στις τσάντες.

Μία πολύ ωραία τσάντα μπορεί αυτομάτως να αναβαθμίσει το στυλ σου χωρίς καν να το καταλάβεις! Μια τσάντα για παράδειγμα της νέας συλλογής για τη σεζόν «Φθινόπωρο-Χειμώνας 16-17» από τον ιταλικό οίκο Trussardi Jeans, μπορεί να απογειώσει τις χειμερινές σου εμφανίσεις στο λεπτό, με τρόπο μοναδικό αλλά και διακριτικό. Η συγκεκριμένη συλλογή παρουσιάζει κομψές τσάντες σε διάφορα μεγέθη, με ιδιαίτερες λεπτομέρειες που χαρακτηρίζουν την καθεμία ξεχωριστά και οι οποίες κινούνται σε μια τεράστια χρωματική παλέτα.

Πάρε μια μικρή γεύση:

 

Τα έντονα χρώματα θα φωτίσουν τη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα...

doukissa nomikou trussardi bags 4

 

...ενώ οι γήινες αποχρώσεις θα αναδείξουν την κομψότητα του κάθε σου look.

doukissa nomikou trussardi bags 1

 

Από την άλλη, μια τσάντα σε μπλε απόχρωση είναι η ιδανική επιλογή για statement εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ...

doukissa nomikou trussardi bags 3

 

...ενώ ένα μοντέρνο, μονόχρωμο backpack δίνει άλλο νόημα στις καθημερινές σου υποχρεώσεις, στη δουλειά αλλά και στις βόλτες!

IMG 7396

 

Όπως βλέπεις, με μία μόνο τσάντα από τη φετινή συλλογή Trussardi Jeans μπορείς κυριολεκτικά να μεταμορφώσεις ένα απολύτως casual look σε μια ultra cool εμφάνιση.

Δεν συμφωνείς;

 

Κεντρική Διάθεση: Motiva Fashion, 210 7239974, www.motiva-fashion.com