Σου έχω πει πως κάθε μέρα θα σου δίνω ιδέες για τις γιορτές και κυρίως για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν! Και αυτό που προσπαθώ να κάνω μέσα από τις προτάσεις μου είναι να καλύπτω όλα τα γούστα ;-)

Σήμερα λοιπόν θα σου δείξω ένα υπέροχο και πραγματικά πολύ εντυπωσιακό φόρεμα για την πιο σημαντική ημέρα του χρόνου, που δεν είναι άλλη από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Και λέω πως είναι η πιο σημαντική ημέρα του χρόνου δίχως ίχνος υπερβολής κι αυτό γιατί όντως πιστεύω -και το έχω δει να συμβαίνει σε εμένα την ίδια- πως κάθε φορά που στην αλλαγή του χρόνου φοράμε κάτι όμορφο που μας αναδεικνύει, έχουμε αυτοπεποίθηση, χαμογελάμε και περνάμε φανταστικά με τους ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν, τότε όλη η χρόνια που έρχεται είναι φανταστική!

 

doukissa mple forema celia kritarioti

 

Μπλε μακρυμάνικο εξώπλατο μάξι φόρεμα που μπροστά είναι όλο κλειστό-σχεδόν ζιβάγκο! Είναι σικ και σέξι ταυτόχρονα, είναι αρχοντικό, είναι αδιαμφισβήτητα εντυπωσιακό και φυσικά είναι άκρως θηλυκό! Δεν είναι τετριμμένο και βαρετό το χρώμα του -μαύρο, κόκκινο κλπ- αλλά μπλε ρουά! Υπέροχο!

Φόρεμα: Celia Kritharioti