Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ μετράω αντίστροφα τις ημέρες για τα Χριστούγεννα! Έχω στολίσει εδώ και καιρό το χριστουγεννιάτικο δέντρο, έχω αγοράσει χριστουγεννιάτικες κούπες για το τσάι μου, ακούω αποκλειστικά και μόνο χριστουγεννιάτικα τραγούδια και έχω αρχίσει να αγοράζω τα χριστουγεννιάτικα δώρα για τους φίλους μου. Αυτό βέβαια το κομμάτι, δεν σου κρύβω πως συνήθως με δυσκολεύει αρκετά. Όχι, τα δώρα για τους άντρες δεν με δυσκολεύουν τόσο, άλλωστε ούτε πολλές εναλλακτικές έχεις ούτε και τους νοιάζουν τόσο τα δώρα. Με τις γυναίκες όμως υπάρχει θέμα... Τι δώρο να πάρω στην κολλητή μου, στη μαμά μου ή στην καλή μου συνάδελφο από τη δουλειά;

Ξέρω πως κι εσύ θα έχεις τον ίδιο προβληματισμό με εμένα γι' αυτό σου προτείνω για φέτος να επιλέξεις κάτι καλό, διαχρονικό, πρακτικό, όμορφο και όχι ιδιαίτερα ακριβό. Με λίγα λόγια σου προτείνω να αγοράσεις ένα JCou ρολόι. Ποια γυναίκα άλλωστε δεν θα εκτιμήσει ένα ωραίο ρολόι-κόσμημα; Γιατί η αλήθεια είναι πως η νεα σειρά ρολογιών JCou περιλαμβάνει αληθινά κομψοτεχνήματα.

 

1 b

 

Είναι όλα υπέροχα, φινετσάτα και κλασάτα. Υπάρχει μια μεγάλη γκάμα υλικών και χρωμάτων για να διαλέξει η κάθε γυναίκα εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στις χριστουγεννιάτικες -και όχι μόνο- εμφανίσεις της.

Τώρα, αν με ρωτάς ποια είναι τα αγαπημένα μου, θα σου πω -με δυσκολία, γιατί όλα μου αρέσουν- για τις δύο δύο νέες σειρές:

 

JCou, Lady D

JCou Lady D converted

Η συγκεκριμένη σειρά ενώνει τη φαντασία του κλασικού με το πάθος για το μοντέρνο.

 

JCou, Star

JCou Star Green

Η συγκεκριμένη σειρά αποτελείται από 7 υπέροχα ρολόγια.

Και στις δύο σειρές υπάρχουν ημιπολύτιμες πέτρες Swarovski, η κάσα είναι από ανοξείδωτο ατσάλι σε rose gold ή yellow gold απόχρωση και διαμέτρου 40mm, έχουν βιδωτές κορώνες και καντράν σε πολλούς μοντέρνους χρωματισμούς! Διατίθενται με ατσάλινο μπρασελέ και δερμάτινα λουράκια.

Κλείνοντας, αν θέλεις να μιλήσουμε για στυλ, θα σου πω πως αυτά τα ρολόγια είναι τα πιο στυλάτα ρολόγια της αγοράς.
Αν θέλεις να μιλήσουμε για πρακτικότητα, θα σου πω πως δεν παθαίνουν τίποτα, είναι και αδιάβροχα στα 100 μέτρα.
Αν θέλεις να μιλήσουμε για οικονομία, θα σου πω πως τα ρολόγια Jcou ενστερνίζονται απόλυτα τη value for money λογική. Δηλαδή, φανταστικό προϊόν σε φανταστική τιμή!

 

 

Α! Και για να μαθαίνεις για ακόμα περισσότερους διαγωνισμούς και να βρεις τα πάντα για τα υπέροχα αυτά ρολόγια, ακολούθησε τα JCou στο Facebook και το Instagram!


Και τώρα αυτό που σου υποσχέθηκα και στον τίτλο! Διαγωνισμός για να κερδίσεις κι εσύ ένα από τα αγαπημένα μου ρολόγια!

 

ju14488jsr 04m1

 

 

UPDATE: Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ

ΝΙΚΗΤΡΙΑ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΞΥΠΟΛΥΤΟΥ