Σου έχω δείξει πολλές και διαφορετικές εναλλακτικές για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων! Παράπονο δεν πρέπει να έχεις ;-) Από μακριά και κοντά φορέματα μέχρι ψηλόμεσες παντελόνες και κοστούμια! Όλα μου αρέσουν πάρα πολύ και η αλήθεια είναι πως στην αρχή μπερδεύτηκα και δεν ήξερα ούτε εγώ τι να φορέσω αύριο. Σήμερα το πρωί όμως αποφάσισα και σου προτείνω να βάλεις κι εσύ κάτι τέτοιο:  

DUTCHESSS REVEGION

Μίνι μεταλλικό φόρεμα με φανταστικό πριντ. Είναι από τη νέα μου συλλογή Dutchesss Collection, The Christmas Edition. #yeahhh. Είναι εντυπωσιακό αλλά και girly ταυτόχρονα, είναι λαμπερό, ιδιαίτερο και μπορείς να το συνδυάσεις είτε με ένα ζευγάρι (δετές) μαύρες γόβες, είτε με μαύρες μπότες πάνω από το γόνατο. Εγώ θα το βάλω με αυτές τις γόβες.

 Κι αν νομίζεις πως θα πρέπει να ξοδέψεις μια περιουσία για να το αποκτήσεις, κάνεις μεγάλο λάθος! Άλλωστε ποιος σου είπε ότι αξίζει να ξοδεύεις πολλά χρήματα για ένα φόρεμα;  Το συγκεκριμένο για παράδειγμα έχει μόλις 35 ευρώ! ;-)

Φόρεσε το σε συνδυασμό με το πιο μεγάλο σου χαμόγελο και τα πιο ξεκούραστα παπούτσια σου και ετοιμάσου να περάσεις φανταστικά χορεύοντας μέχρι τελικής πτώσης!

Υ.Γ. Μην ξεχνάς ότι το πιο "γκράντε" ρούχο σου καλύτερα να το βάλεις στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. Stay tuned! Την άλλη Παρασκευή φυσικά θα σου δώσω την ιδανική λύση και για εκεί!