Και ναι! Ήρθε η στιγμή να τραγουδήσουμε «Πάει ο παλιός ο χρόνος, ας γιορτάσουμε παιδιά...»! Δύο μέρες έχουν απομείνει μόνο για να αποχαιρετήσουμε το 2016 και να υποδεχτούμε το 2017 με ένα τεράστιο χαμόγελο.

Το ερώτημα βέβαια των ημερών για εμάς τα κορίτσια είναι ένα: ΤΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ;;;;

Και ναι, αυτή τη φορά δεν είμαστε υπερβολικές. Οφείλουμε στον εαυτό μας να φορέσουμε ό,τι πιο όμορφο έχουμε -εκτός από το υπέροχο χαμόγελό μας- και να λάμψουμε εκείνη τη βραδιά. Ναι. Γιατί το αξίζουμε. Ακόμη κι εμείς που δεν είμαστε κοκέτες, εκείνη τη βραδιά πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να μας βρει ο νέος χρόνος υπέρ-φανταστικές. Και όταν λέω να βάλουμε τα δυνατά μας, εννοώ να βάλουμε κάτι τέτοιο:

 

metallize forema dutchesss collection

 

Εντυπωσιακό, μακρύ, μεταλλιζέ, αέρινο, πλισέ φόρεμα από τη νέα μου χριστουγεννιάτικη συλλογή Dutchesss Collection. Και δεν στο προτείνω (μόνο) επειδή είναι δικό μου (χεχε), αλλά και γιατί είναι σούπερ εντυπωσιακό και stylish! Μπορεί να το βλέπεις έτσι γκράντε, αλλά μην φοβάσαι, δεν είναι πανάκριβο. Για την ακρίβεια, κοστίζει 45 ευρώ! Αυτός άλλωστε είναι ο στόχος μου, να δημιουργώ υπέροχα και στυλάτα ρούχα σε προσιτές τιμές για να μπορούν να τα αγοράζουν όλες μου οι φίλες!

Ετοιμάσου λοιπόν να λάμψεις το βράδυ του ρεβεγιόν! Α, και πρόσεξε ποιον θα φιλήσεις πρώτο στην αλλαγή της χρονιάς! Φρόντισε να είναι κάποιος γουρλής! ;-)