Νυφικό. Ένα φόρεμα που θα φορέσεις μόνο μία φορά, αλλά πρέπει να ψάχνεις για μήνες (και συνήθως να πληρώσεις χρυσό). Θα δοκιμάσεις άπειρα φορέματα, με μερικά θα απογοητευτείς, με μερικά θα ενθουσιαστείς και τελικά θα διαλέξεις το Ένα.

Ποιο είναι όμως αυτό το Ένα;

Χάρη στη δουλειά μου, έχω δοκιμάσει δεκάδες νυφικά και μπορώ να πω ότι έχω καταλήξει σε μία συμβουλή που θέλω να δώσω σε όλες τις μέλλουσες νυφούλες: Να διαλέξεις τελικά κάτι μέσα στο οποίο να είσαι ΕΝΤΕΛΩΣ ο εαυτός σου. Ή τέλος πάντων αυτό που ονειρευόσουν να είσαι, όταν σκεφτόσουν τον εαυτό σου νύφη. Μην επηρεαστείς από εντυπωσιακές «υπερπαραγωγές», μην διαλέξεις κάτι που να «φωνάζει» ότι δεν είσαι εσύ. Σκέψου εσένα... λίγο πιο υπέροχη από ό,τι είσαι κάθε μέρα!

 

WhatsApp Image 2017 01 17 at 1.59.32 PM

 

Αυτή είναι μάλιστα η συμβουλή μου και σε ό,τι έχει να κάνει με το χτένισμα και τα μαλλιά σου. Νομίζω ότι οι νύφες που εκείνη τη μέρα κάνουν στο πρόσωπό τους πράγματα εντελώς διαφορετικά από αυτά που επιλέγουν στην κανονική ζωή τους, συνήθως αποτυγχάνουν. Αντιθέτως, εκείνες που είναι πιο κοντά στον πραγματικό εαυτό τους και, κυρίως, εκείνες που είναι ανέμελες και ευτυχισμένες δίπλα στο πλευρό του άντρα της ζωής τους (και όχι αγχωμένες για να είναι και η παραμικρή λεπτομέρεια στη δεξίωση στην εντέλεια) είναι οι πιο όμορφες!

 

WhatsApp Image 2017 01 17 at 1.59.44 PM

 

*Αυτές τις μέρες διοργανώθηκε στο Ζάππειο η Bridal Fashion Week και η Bridal Expo. Από εκεί οι φωτογραφίες μέσα στο κείμενο, από εκεί και η έμπνευση για το post ;-)