Αυτές τις ημέρες έχουν μαζευτεί όλοι οι άνθρωποι της μόδας στο Παρίσι για να παρακολουθήσουν την Εβδομάδα Μόδας και να πάρουν ιδέες για τον επόμενο χειμώνα.

Μέσα λοιπόν στους διάσημους οίκους που έδειξαν την τάση -και άρα όσα θα φορεθούν(;) τον χειμώνα του '18- ήταν και ο οίκος Comme des garçon. Πρόκειται για ένα από τα πιο hot underground brands και είναι αρκετά «προχώ». Υπερβολικά προχώ θα έλεγα. Βασικά, πιο προχώ πεθαίνεις.

 

Comme des garcon fall 2017

 

ΙΟΥ. Τι είναι αυτό το –υποτιθέμενο- ρούχο; Χθες που έγινε το σόου και το είδα, πίστεψα πως μάλλον αυτό θα είναι κάποιο κόλπο για να διαφημιστεί περισσότερο η συγκεκριμένη συλλογή. Ξέρεις, να παίξει παντού και να σχολιαστεί αυτό το ιδιαίτερο δημιούργημα-λέμε τώρα. Έψαξα λίγο παραπάνω και δεν πίστευα αυτό που είδα.

 

Comme des garcon fall winter 2017 18

 

Όχι. Κάποιο λάθος συμβαίνει. Δεν μπορεί. Αποκλείεται. Όλη η συλλογή είναι έτσι; Μάλλον η σχεδιάστρια, Rei Kawakubo, κάπως μπερδεύτηκε. Τι να πω. Επίσης, λέει πως αυτή τη συλλογή είναι... «Ready-To-Wear»;;;; Χαχαχαχαχα!!!!

Αυτό είναι ένα τρανό παράδειγμα, κορίτσια, για να συνειδητοποιήσουμε πως στις πασαρέλες παρουσιάζονται ρούχα που δεν φοριούνται πάντα έξω στην «κανονική» ζωή. Γι' αυτό λοιπόν δεν πρέπει ποτέ να γινόμαστε fashion victims! Ναι, να ενημερωνόμαστε για τις τάσεις της μόδας, αλλά να φοράμε μόνο όσα μας αναδεικνύουν ;-)