Εντάξει, πλέον δεν έχουμε παράπονο. Η θερμοκρασία έχει ανέβει, ο ήλιος μας κάνει την τιμή να εμφανίζεται πιο συχνά, το ΣΚ που μας έρχεται αλλάζει και η ώρα -άρα μεγαλώνει η ημέρα- με λίγα λόγια #summeriscoming #yoohoo !

Ήρθε η στιγμή λοιπόν αυτή η διάθεση να περάσει και στο ντύσιμό σου και να σταματήσεις να κάνεις προβλέψιμα, βαρετά και ως επί το πλείστον μαύρα looks. Πώς;

1. Βρες ποιο χρώμα σου πηγαίνει -ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας σου, των ματιών αλλά και των μαλλιών σου.

2. Κρύψε όλα τα μαύρα-γκρι ρούχα σου στο πίσω μέρος της ντουλάπας και βγάλε έξω-έξω τα χρωματιστά.

3. Δοκίμασε τη μονοχρωμία στο look σου. Όταν λέω να βάλεις χρώμα στο ντύσιμό σου δεν εννοώ να φοράς πολλά παρδαλά χρώματα μαζί ή έντονα χρωματιστά prints.

4. Αν νιώθεις πως κανένα έντονο χρώμα δεν σου ταιριάζει, τότε μην ξεχνάς το λευκό. Δεν υπάρχει πιο chic, αριστοκρατικό και ταυτόχρονα αισιόδοξο χρώμα! Βέβαια αν είσαι ακόμη λευκή, δώσε μεγάλη έμφαση στη σωστή απόχρωση του λευκού για να μην σε χλωμιάζει.

5. Βρες τι θα βάλεις από το προηγούμενο βράδυ. Και εγώ αυτό κάνω όταν έχω να πάω σε ένα πολύ πρωινό ραντεβού. Δεν υπάρχει λόγος και φυσικά ούτε χρόνος ή όρεξη να ψάχνουμε πρωί πρωί κάτι ωραίο και στυλάτο να φορέσουμε. Ενώ αν το έχουμε έτοιμο από το προηγούμενο βράδυ όλα γίνονται πιο εύκολα ;-)