Τι φορούν τα διασημότερα μοντέλα του πλανήτη, όταν δεν περπατούν στα shows μεγάλων οίκων μόδας; Ακόμη και τις ημέρες που πρέπει να τρέξουν από επίδειξη σε επίδειξη, αλλά και στις ημέρες των διακοπών τους, αυτές οι γυναίκες καταφέρνουν να δείχνουν κομψές, η κάθε μία με το δικό της, ξεχωριστό τρόπο.

 

25d09ba7d72c0df1a5f55fbf96ab3e42

 

Τα περισσότερα top models παραμένουν πιστά στο κλασικό τζιν παντελόνι, άλλες τολμούν λιγάκι περισσότερο, με πιο σέξι σύνολα, ενώ άλλα κορίτσια μας δείχνουν την εκκεντρική πλευρά του εαυτού τους, μέσα από τα fashion forward σύνολά τους.

Tip: Μπορείς να υιοθετήσεις το off duty look των μοντέλων με κομμάτια που ήδη έχεις στη ντουλάπα σου. Το μυστικό είναι να δείχνεις εντυπωσιακή, χωρίς όμως να φαίνεται πως το έχεις «προσπαθήσει». Η εκτός πασαρέλας «στολή» τους είναι ένα τζιν παντελόνι σε χαλαρή γραμμή, λευκό t-shirt, σακάκι, ankle boots κι ένα ζευγάρι μεγάλα γυαλιά ηλίου!

Ποια supermodels έχουν το καλύτερο off duty στυλ; Δες τα στην παρακάτω photo gallery, αντλώντας παράλληλα έμπνευση για τα επόμενα δικά σου looks:

Off-Duty Style: Οι καλύτερες εμφανίσεις των supermodels γίνονται εκτός πασαρέλας