Και ναι, ήρθε επιτέλους ο καιρός να σου δώσω μια μικρή γεύση από τη νέα καμπάνια της Dutchesss Collection για το καλοκαίρι! Όπως πάντα, προτεραιότητα δική μου αλλά και της Pink Woman, είναι ο σχεδιασμός ρούχων που αναδεικνύουν τη γυναικεία σιλουέτα. Στη συγκεκριμένη σειρά πρωταγωνιστεί ένας ... μπλε παπαγάλος, προδιαθέτοντας έτσι όλες μας να ταξιδέψουμε νοερά σε exotic προορισμούς. Ρούχα άνετα, στυλάτα, θηλυκά και ταυτόχρονα οικονομικά που μπορείς να βρεις σε όλα τα καταστήματα της Pink Woman αλλά και εδώ

Αυτά είναι τα 3 looks που σου προτείνω για τις διακοπές σου: 

 

dutchesss collection ss17

Η μπλούζα με το D είναι φυσικά must have item και γι' αυτήν την σεζόν. Συνδύασε το με ένα ψηλόμεσο, σκισμένο τζιν σορτσάκι  και κάνε τη διαφορά στις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις στο νησί αλλά και στις πρωινές σου βόλτες στην πόλη.

dutchessss collectionss17 2

Σε αυτήν την περίπτωση, ο παπαγάλος έφερε και τα αδέρφια του(!) και δημιούργησαν αυτό το εκπληκτικό all over print στη συγκεκριμένη off the shoulder ολόσωμη φόρμα. Το συγκεκριμένο outfit μπορείς να το φορέσεις από το πρωί με φλατ σανδάλια, μέχρι το βράδυ με ένα ζευγάρι ωραία πέδιλα ή ψηλές πλατφόρμες. Μέχρι και σε γάμο ή βάφτιση μπορείς να την βάλεις αυτή την φόρμα!

dutchesss collection ss17 magio

Τέλος, φυσικά, θα πρέπει να μην ξεχάσεις το μαγιό σου. Προτείνω να πάρεις ένα ολόσωμο -με ιδιαίτερα όμως κοψίματα- και ωραίο print! Το συγκεκριμένο μαγιό θα ανέβει στο site της Pink Woman από την εβδομάδα που μας έρχεται αλλά υπάρχει ήδη σε όλα τα καταστήματα της Pink Woman!

 

 

 Instagram:    www.instagram.com/dutchesss_/
twitter: www.twitter.com/dutchesss_
facebook: www.facebook.com/doukissa.nomikou/
snapchat: dutchesss_nom