Χθες πραγματοποιήθηκαν για άλλη μια χρονιά τα Mad Video Music Awards που έχουν γίνει θεσμός πλέον. Παρά την -αφόρητη- ζέστη των τελευταίων ημερών, το κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do στο Φάληρο ήταν, από όσο είδα στις φωτογραφίες, γεμάτο!

Μπορεί μερικοί να μην καταφέραμε να παρευρεθούμε, μείναμε όμως πιστοί στο ραντεβού μας με το MAD αφού μέσα από τα social media παρακολουθούσαμε τι συνέβαινε λεπτό προς λεπτό!

Βεβαίως πέρα από τα acts που συζητήθηκαν πολύ, εξίσου -πάρα- πολύ συζητήθηκαν και τα outfits στο κόκκινο χαλί. Σε γενικές γραμμές μπορώ να πω πως αρκετούτσικα είχαν μια δόση υπερβολής, αλλά πρέπει να ομολογήσω πως τα συγκεκριμένα βραβεία είναι η μοναδική αφορμή για να κάνει κάποιος μια πιο προχωρημένη εμφάνιση στην Ελλάδα! Επομένως, αφού αυτές ήταν οι στυλιστικές επιλογές όσων περπάτησαν στο κόκκινο χαλί, εμένα μου φτάνει και μου περισσεύει! ;-)

Ωστόσο υπήρξαν κάποιες εμφανίσεις που ξεχώρισα. Ένα ζευγάρι, μια γυναίκα και ένας άντρας. Plus άλλη μία γυναίκα ;-)

Ξεκινάω:

 

tanimanidis mpompa mad vma 2017

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα

Αυτό το ζευγάρι μου αρέσει πολύ. Είναι ερωτευμένο, είναι ευτυχισμένο, είναι αυθεντικό, έχει χιούμορ. Ταιριάζουν απόλυτα ακόμη και στο στυλιστικό κομμάτι. Μπορεί να επέλεξαν τη safe επιλογή του μαύρου χρώματος, όμως αυτή η «μινιμαλιά» σε συνδυασμό με το υπέροχο χαμόγελό τους, με κέρδισε από την πρώτη στιγμή.

 

martakis mad vma 2017

Κώστας Μαρτάκης

Αυτό το αγόρι είναι τόσο όμορφο που δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να ξεχωρίσει. Φόρεσε αυτό το απλό αλλά σούπερ σικάτο και στυλάτο ασπρόμαυρο σύνολο και μου θύμισε σταρ του εξωτερικού. Απ’ ό,τι φαίνεται σήμερα ξύπνησα με μια μίνιμαλ διάθεση και τους θέλω όλους απλούς και κομψούς ;-p

 

Τάμτα

WhatsApp Image 2017 06 28 at 11.04.07 AM

Υπέροχο look. Είναι τόσο πολύ το στυλ που λατρεύω στα φορέματα το συγκεκριμένο, που δεν γινόταν να μην το ξεχωρίσω. Ok, ίσως κάποιοι το θεωρήσουν too much για τα απολύτως νεανικά αυτά βραβεία, όμως το συγκεκριμένο φόρεμα -αν δεν κάνω λάθος- το φόρεσε και on stage σε ένα συγκλονιστικό ντουέτο με την Έλενα Παπαριζου.

 

Plus One:

Και τώρα που είπα Έλενα Παπαρίζου, δεν γίνεται να μην αναφερθώ σε αυτήν την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εμφάνιση πάνω στη σκηνή! Φόρεσε μια υπέροχη και sexy δημιουργία από την Σήλια Κριθαριώτη και με το καινούργιο της τραγούδι αλλά και την έντονη ενέργειά της μας κέρδισε όλους! Αυτή είναι η Έλενα που όλοι έχουμε αγαπήσει!