Για σήμερα, σου έχω δυο προτάσεις:

1. Μείνε σπίτι ή στη δουλειά αγκαλιά με το air condition. Μην βγεις στους δρόμους. Η ζέστη και η κίνηση δεν περιγράφονται.

2. Πήγαινε ρίξε μια βουτιά σε κάποια κοντινή παραλία. Έστω και μετά τη δουλειά. Άλλωστε θα έχει ήλιο -και ζέστη- μέχρι αργά!

 

Αν λοιπόν σκέφτεσαι να πας στην παραλία, σου έχω το πιο τέλειο μαγιό! Όχι μόνο για σήμερα βέβαια, αλλά για ολόκληρο το καλοκαίρι!

 

doukissa nomikou mavro magio 2

 

Είναι μαύρο, κομψό, στυλάτο, φανταστικό και οικονομικό! Ευλογώ τα γένια μου όπως καταλαβαίνεις, μιας και το συγκεκριμένο μαγιό είναι από τη συλλογή μου, Dutchesss Collection. Το πάνω μέρος θα το βρεις εδώ. Μην μπερδεύεσαι με τα κορδόνια, μπορείς να τα δέσεις όπως θες. Εγώ τα έχω δέσει πίσω.

 

doukissa nomikou mavro magio 1

 

Το κάτω μέρος δυστυχώς δεν μπορείς να το βρεις γιατί έχει εξαντληθεί (#yeaahh), αλλά μπορείς να βρεις πολλά παρόμοια στην αγορά! Και γιατί σου προτείνω να βάλεις ένα τέτοιο μαγιό φέτος το καλοκαίρι;

1. Το μαύρο, όπως και να το κάνουμε, είναι το πιο sexy χρώμα. Ταιριάζει και στις ξανθές και στις μελαχρινές, είναι σικάτο, είναι δυναμικό, είναι φανταστικό.

2. Το αθλητικό τύπου μπουστάκι αναδεικνύει υπέροχα τους ώμους και τα χέρια και μπορεί να φορεθεί πάλι και από κοπέλες που δεν έχουν μεγάλο στήθος αλλά και από κοπέλες με μεγαλύτερο στήθος.

3. Τα ψηλόμεσα σλιπ όπως ήδη ξέρεις είναι τεράστια τάση και φέτος! Το συγκεκριμένο στυλ μπορεί να το φορέσει οποιαδήποτε κοπέλα, δηλαδή και μια αρκετά λεπτή αλλά και μια που έχει λίγη κοιλίτσα, γιατί κρύβεται! Μάλιστα είναι η ιδανικότερη επιλογή για τις «ευαίσθητες μέρες του μήνα» που όμως δεν θέλουμε να χάσουμε με τίποτα το μπάνιο -ή έστω τη βόλτα- στη θάλασσα!

Τόλμησε να το φορέσεις και θα με θυμηθείς!