Το στυλ είναι κάτι προσωπικό και σίγουρα απροσδιόριστο, αλλά το site Who What Wear ζήτησε από γυναίκες που αποτελούν κομμάτι της βιομηχανίας της Μόδας να αποκαλύψουν το μεγαλύτερο μυστικό του στυλ τους. Να τι είπαν μερικές από αυτές:

Caroline Issa- fashion director του TANK Magazine

 

 

A post shared by Caroline Issa (@carolineissa) on Sep 5, 2017 at 12:15pm PDT

«Πάντα νιώθω πιο περιποιημένη όταν έχω κάνει μανικιούρ. Δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς, αλλά πιστεύω ότι το να έχεις όμορφα νύχια δείχνει ότι έχεις κάνει μια προσπάθεια και κάνει και το outfit να δείχνει καλύτερο».

 

Jenny Cipoletti – blogger, δημιουργός του Margo & Me

 

 

A post shared by Jenny Cipoletti (@margoandme) on Sep 11, 2017 at 1:09pm PDT

«Το μυστικό των καλοντυμένων γυναικών είναι οι γραμμές. Άσχετα με το αν βιάζεσαι ή δεν νιώθεις ότι θέλεις να κάνεις πολλή προσπάθεια για το look σου, ένα blazer σε αυστηρή γραμμή, μια τσάντα με ιδιαίτερο σχήμα, ή ένα “structured” παντελόνι, θα αναβαθμίσουν το outfit και θα το κάνουν να δείχνει πιο μοντέρνο».

 

Jenny Walton - illustrator και fashion director του The Sartorialist

 

 

A post shared by Jenny Walton (@jennymwalton) on Sep 26, 2016 at 7:33am PDT

«Θα έλεγα ότι το να αφιερώσω λίγο χρόνο στο να φτιάξω τα μαλλιά μου με κάνει πάντα να νιώθω πιο περιποιημένη. Αν απλώς τα πιάσω σε ένα ατημέλητο topknot, νιώθω λίγο “πρόχειρη”, αλλά αν βρω λίγη ώρα για να κάνω μια πλεξούδα ή να τα πιάσω σε ένα ωραίο bun, τότε πάντα αισθάνομαι πιο περιποιημένη και κομψή».