Εάν έχεις ξεφυλλίσει μερικά περιοδικά μόδας ή εάν ακολουθείς τις πιο διάσημες -και σικάτες- fashion bloggers παγκοσμίως, θα έχεις παρατηρήσει πως το #1 trend φέτος είναι το σακάκι!

Θα σου ομολογήσω πως όταν ήμουν μικρότερη μου φαινόταν αρκετά βαρετό και «μεγαλίστικο» ρούχο και δεν τολμούσα να το φορέσω. Τα τελευταία χρόνια όμως έχω ενδώσει στη γοητεία του. Και η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει πιο chic και διαχρονικό κομμάτι στη γυναικεία γκαρνταρόμπα από ένα μαύρο ή λευκό σακάκι. Μπορείς να το φορέσεις με παντελόνι κοστουμιού -για ένα ανδρόγυνο look- με μια pencil ή και maxi φούστα, ακόμη και με το αγαπημένο σου τζιν!

 

outfit

 

Το θέμα φέτος όμως είναι πως πρέπει και πάλι να κάνουμε την ανατροπή. Πώς; Επιλέγοντας ένα blazer σε έντονο-βαθύ χρώμα, με militaire πινελιές, όπως χρυσά κουμπιά για παράδειγμα. Κι αν σκέφτεσαι πως είναι δύσκολο να συνδυάσεις ένα κυπαρισσί ή ένα μπορντό blazer, τότε δες πόσο ωραίο δείχνει με ένα απλό μαύρο παντελόνι!

Σου προτείνω λοιπόν -χωρίς καμία επιφύλαξη- να υιοθετήσεις αυτό το μυστηριώδες και σούπερ ντούπερ σέξι λουκ!

Το συγκεκριμένο σακάκι είναι Balmain. Βέβαια, αν ψάχνεις κάτι πιο οικονομικό, να ξέρεις πως θα βρεις πολλές εναλλακτικές στην αγορά.