Γενικώς, δεν θα έλεγα ότι είμαι πολύ τολμηρή σε ό,τι αφορά το στυλ μου. Μου αρέσει να ξέρω τα πατήματά μου και να πειραματίζομαι με «αυτοσυγκράτηση». Θα έλεγα μάλιστα ότι υπάρχουν κάποιοι στυλιστικοί κανόνες που για εμένα είναι σχεδόν απαράβατοι. Να ποιοι είναι αυτοί:

Less is more
Δεν μου αρέσει να φοράω πολλά αξεσουάρ (στην καθημερινότητά μου δεν φοράω σχεδόν τίποτα, εκτός από τα κομμάτια με τα οποία κατά καιρούς «κολλάω», πχ το τσόκερ που φορούσα παντού πέρυσι ή το μαντήλι που λάτρεψα την περασμένη άνοιξη). Μια -ευρύχωρη και μονόχρωμη συνήθως- τσάντα είναι το μόνο που προσθέτω στα καθημερινά μου outfits. Το ίδιο περίπου ισχύει και για τις βραδινές εμφανίσεις μου: Αν φορέσω ένα εντυπωσιακό κόσμημα ή κρατήσω ένα ιδιαίτερο τσαντάκι (ή βάλω ένα εκκεντρικό ρούχο), θα αφαιρέσω οτιδήποτε άλλο περιττό από το look μου, για να μη δείχνει πολύ «φορτωμένο».

Ισορροπία στις γραμμές
Δηλαδή, αν φορέσω κάτι φαρδύ πάνω, πχ ένα ριχτό πουκάμισο, τότε θα βάλω κάτι στενό κάτω, πχ ένα δερμάτινο κολάν. Και το αντίθετο: Οι φαρδιές παντελόνες, για παράδειγμα, δείχνουν ωραίες με στενά tops. Έτσι, καταφέρνουμε να δείχνουμε θηλυκές και παράλληλα να κρύβουμε τα «προβληματικά» σημεία στο σώμα μας ενώ αναδεικνύουμε τα πιο δυνατά μας.

Αυτοπεποίθηση = Άνεση
Αυτό είναι ένα μυστικό που αρχικά μου δίδαξε η μαμά μου και στη συνέχεια εμπέδωσα χάρη στις τηλεοπτικές μου εμφανίσεις, αφού η παραμικρή κίνηση (ή αμηχανία) στην τηλεόραση καταγράφεται. Να ξέρεις λοιπόν ότι το απόλυτο μυστικό για να δείχνεις ωραία (και... μοιραία) είναι να νιώθεις αυτοπεποίθηση. Και, για να νιώθεις αυτοπεποίθηση, πρέπει να αισθάνεσαι άνετη μέσα σε ό,τι φοράς. Ακόμα λοιπόν κι αν φορέσω πολύ ψηλά παπούτσια ή ένα αρκετά κοντό φόρεμα, φροντίζω να νιώθω ότι μπορώ να περπατήσω και να κινηθώ με αυτοπεποίθηση φορώντας τα. Διαφορετικά, απλώς τα αφήνω στην άκρη και βάζω κάτι άλλο!