Το βράδυ της Δευτέρας διοργανώθηκαν στο Λονδίνο τα British Fashion Awards. Πρόκειται για πολύ σημαντική βραδιά -μάλιστα πολλοί θεωρούν τα συγκεκριμένα βραβεία «Τα Όσκαρ της Μόδας»- και, όπως ήταν φυσικό, το «παρών» έδωσαν διάσημοι σχεδιαστές, μοντέλα, άνθρωποι των media αλλά και stars που μπορεί να μην ανήκουν στον χώρο της Μόδας, όμως σίγουρα την επηρεάζουν με το στυλ τους.

Η Adwoa Aboah αναδείχθηκε «Μοντέλο της Χρονιάς» (αφήνοντας πίσω της διάσημα μοντέλα όπως η Kaia Gerber και οι αδερφές Hadid που ήταν συνυποψήφιες), ο Raf Simons του οίκου Calvin Klein κέρδισε τον τίτλο του «Σχεδιαστή της Χρονιάς», η Donatella Versace το βραβείο του «Style Icon», ενώ ο Christopher Bailey, που πρόσφατα ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον οίκο Burberry μετά από 18 χρόνια, τιμήθηκε με το βραβείο «Ιδιαίτερης Προσφοράς στη Βρετανική Μόδα».

 

 

Model of the Year Award nominee @adwoaaboah on the BFC #FashionAwards 2017 red carpet #Swarovski

A post shared by British Fashion Council (@britishfashioncouncil) on Dec 4, 2017 at 12:09pm PST

 

Όπως σου έγραψα, το κόκκινο χαλί κατακλύσθηκε από πλήθος celebrities, αλλά οι δικές μου αγαπημένες εμφανίσεις ήταν 5. Αυτές:

 

H Selena Gomez με Coach. Μου αρέσει πολύ αυτό το outfit, που μοιάζει λίγο σαν να βγήκε από ταινία εποχής. Το βρήκα πολύ ενδιαφέρον.

 

 

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on Dec 4, 2017 at 2:58pm PST

Η Kaia Gerber με Ralph and Russo. Μπορεί να έχασε το βραβείο του Μοντέλου της Χρονιάς, αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις με το τέλειο look της.

 

Η Winnie Harlow με Brandon Maxwell. Πουλόβερ στο κόκκινο χαλί; Κι όμως! Και δείχνει υπέροχο!

 

 

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on Dec 5, 2017 at 6:26am PST

Η Izabel Goulart με Julien Macdonald. Η εμφάνιση – υπερπαραγωγή της βραδιάς. Ίσως ήταν πιο σέξι και λιγότερο stylish από τις υπόλοιπες, αλλά σίγουρα ήταν απαστράπτουσα!

 

Η Poppy Delevigne με Giambattista Valli. Εντάξει, ό,τι κι αν γράψω για αυτή την αιθέρια ασύμμετρη δημιουργία είναι λίγο. Και μου άρεσε πάρα πολύ που το look ολοκληρώθηκε με ένα ροκ αξεσουάρ, όπως το μαύρο τσόκερ στον λαιμό της!

 

A post shared by Drie.WMag (@drie.wmag) on Dec 4, 2017 at 11:53am PST

Βρετανικά Βραβεία Μόδας

Ποια ήταν η δική σου αγαπημένη εμφάνιση;

9%
26%
31%
16%
18%