Τον Νοέμβριο, η Kate Upton παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Justin Verlander, στην Τοσκάνη. Ενάμιση περίπου μήνα αργότερα, βλέπουν τη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες από τον γάμο, με το διάσημο μοντέλο να φορά 3 διαφορετικές δημιουργίες – το Valentino νυφικό της, ένα ασύμμετρο φόρεμα Christy Rilling Studio που φόρεσε στη δεξίωση και μια επίσης Valentino δημιουργία από κόκκινη δαντέλα που φόρεσε στο δείπνο πριν από τον γάμο.

 

 

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on Dec 11, 2017 at 10:19am PST

 

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on Dec 11, 2017 at 9:24am PST

Το ρομαντικό νυφικό της, με μακριά μανίκια από δαντέλα και μεγάλο πέπλο, είχε μια vintage διάθεση, εναρμονισμένη με το παραμυθένιο σκηνικό της Τοσκάνης.

 

 

A post shared by Justin Verlander (@justinverlander) on Dec 11, 2017 at 2:18pm PST

Για το rehearsal dinner, το ζευγάρι είχε ζητήσει από όλους τους καλεσμένους να φορέσουν κόκκινο. Το ίδιο έκαναν φυσικά και οι ίδιοι.

 

Το φόρεμα της δεξίωσης, σχεδιασμένο από την Christy Rilling, όπως εξήγησε η ίδια η Kate Upton στη Vogue, που δημοσιεύει αποκλειστικό υλικό από τη βραδιά, «ήταν το ακριβώς αντίθετο από το ρομαντικό νυφικό μου. Ήθελα το φόρεμα για το πάρτι να είναι κάτι μέσα στο οποίο θα διασκεδάσω ενώ παράλληλα θα είναι λαμπερό και εντυπωσιακό».