Υπάρχουν έξυπνοι τρόποι να ντυθείς, ώστε να κάνεις τη σιλουέτα σου να δείχνει πιο αδύνατη (ή να κρύψεις τα 2 περιττά κιλάκια που πήρες τις τελευταίες εβδομάδες); Η απάντηση, φυσικά, είναι «ναι»!

Αν ρίξεις μια -πιο προσεκτική- ματιά στο στυλ της Jennifer Lopez ή της Kim Kardashian (όπως και άλλων stars), θα παρατηρήσεις πως υπάρχουν κάποια μοτίβα που μοιάζουν να επαναλαμβάνονται στο ντύσιμό τους. Στυλιστικά tricks που κολακεύουν το σώμα τους και μπορείς να αντιγράψεις κι εσύ, με κομμάτια που πιθανότατα έχεις ήδη στην ντουλάπα σου:

 

Φόρα ένα μακρύ πανωφόρι

olivia palermo

Είναι κομψό, στυλάτο και θα σε κάνει να δείχνεις πιο αδύνατη, δίνοντάς σου ταυτόχρονα ύψος. Η Olivia Palermo και η Jessica Alba είναι μερικές από τις stars που ορκίζονται στο maxi παλτό, ενώ ακόμα και η guru της Μόδας (και δημιουργός του διάσημου Man Repeller) Leandra Medine έχει παραδεχθεί την αξία αυτού του trick: «Ένα μακρύ πανωφόρι σε κάνει να δείχνεις πιο αδύνατη, κρύβει ό,τι θέλεις να κρύψεις και επίσης σε κάνει να νιώθεις απίστευτα cool» έχει δηλώσει.

 

Τόνισε τη μέση σου

jessica biel

Το πιο διαχρονικό κόλπο για να κολακέψεις τη σιλουέτα σου είναι, φυσικά, να δημιουργήσεις το εφέ «κλεψύδρας». Πάνω από ένα φόρεμα, πάνω από ένα φαρδύ top, ακόμα και πάνω από το παλτό σου, μια ζώνη στη μέση μπορεί να κάνει θαύματα.

 

Πες «ναι» στα total looks

emma stone

Είτε πρόκειται για ένα head to toe μονόχρωμο outfit, είτε για ένα two-piece στο ίδιο print, αυτό το trick δημιουργεί την ψευδαίσθηση του πιο ψηλού και αδύνατου σώματος. Το total black look είναι το πιο γνωστό από τα outfits που αδυνατίζουν, αλλά ακόμα και ένα ολόλευκο look μπορεί να λειτουργήσει θεαματικά.

 

Φόρεσε κάτι με βαθύ V

kim kardashian

Tops, φορέματα και σακάκια με V που κατεβαίνει σχετικά χαμηλά στο ντεκολτέ έχουν την τάση να ψηλώνουν τον λαιμό αλλά και να κατευθύνουν το βλέμμα προς τη μέση, κάνοντας τη σιλουέτα σου να θυμίζει περισσότερο κλεψύδρα που, όπως είπαμε και πιο πάνω, είναι το #1 slimming trick. Η Kim Kardashian και η Jennifer Lopez είναι οι βασίλισσες του V-neck, κάθε άλλο παρά τυχαία.

 

Δες ακόμα: Πώς θα διατηρήσεις ανέπαφο το χτένισμά σου όσο κοιμάσαι