Μερικές φορές εμείς οι γυναίκες κάνουμε μεγάλα λάθη.

Και βάζω φυσικά και τον εαυτό μου μέσα. Δηλαδή, θέλοντας να εντυπωσιάσουμε ένα καινούργιο αγόρι που μπορεί να μας αρέσει κάνουμε υπερβολές. Τραγικές.

Για παράδειγμα: Είναι Κυριακή, έχει ωραία μέρα (καλή ώρα) και σου προτείνει να πάτε μια εκδρομή κάπου κοντά. Εσύ παθαίνεις έναν μικρό πανικό διότι δεν έχεις προετοιμαστεί αναλόγως και δεν έχεις χρόνο να το κάνεις. Οπότε προτιμάς να μην κάνεις μπάνιο και να μην λούσεις τα μαλλιά σου κι ας μυρίζουν τσιγαρίλα από εχθές, γιατί είναι ωραία χτενισμένα τουλάχιστον, βάζεις ένα κιλό make up για να καλύψεις το χθεσινό ξενύχτι, φυσικά ψεκάζεσαι παντού με το βαρύ και μεθυστικό άρωμα σου, φοράς το πιο στενό σου τζιν και ψηλά τακούνια. Έτοιμη. Λάθος. Όλα λάθος.

Τίποτα από τα παραπάνω δεν δείχνει ότι είσαι άνετη και cool. Όλα προδίδουν μια υπερπροσπάθεια και ένα "Σε Θέλω Απεγνωσμένα".

Η γνώμη μου λοιπόν είναι πως σε μια τέτοια περίπτωση πρέπει να κάνεις το εξης: Λούσε οπωσδήποτε τα μαλλιά σου για να μυρίζουν υπέροχα όταν θα σε αγκαλιάσει κι αν δεν προλάβεις να τα φτιάξεις, δεν πειράζει κάνε μια απλή κοριτσίστικη αλογοουρά. Μην βαφτείς πολύ. Το έντονο μακιγιάζ το πρωί είναι αστείο. Βάλε λίγο κονσίλερ και ρουζ αν θέλεις. Μην βάλεις έντονο άρωμα το πρωί. Ειδικά αν πάτε εκδρομή με το αμάξι θα ζαλιστεί ο άνθρωπος. Και δεν το λέω με την καλή έννοια. Τέλος, φόρεσε το αγαπημένο σου αλλά όχι το πιο στενό σου τζιν και φυσικά μην βάλεις τακούνια αλλά τα πιο cool sneakers σου! Να είσαι σίγουρη πως έτσι θα τον κάνεις να σε ερωτευθεί περισσότερο!