Η νυφική Εβδομάδα Μόδας της Βαρκελώνης είχε πολύ ενδιαφέρον φέτος, αφού τα bridal gowns που παρουσιάστηκαν στο catwalk ήταν κάτι παραπάνω από μαγικά.

Στo πλαίσιo των επιδείξεων, λοιπόν, ο Γάλλος σχεδιαστής Hervé Moreau μίλησε στο Popsugar και αποκάλυψε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι μέλλουσες νύφες, για να βρουν το ένα και μοναδικό φόρεμα που θα τις κάνει να λάμψουν, την πιο όμορφη μέρα της ζωής τους.

 

Ποιες είναι οι συμβουλές που έχει να δώσει στις γυναίκες που ψάχνουν το τέλειο νυφικό; Αυτά είναι όλα όσα ξεχωρίσαμε από τη συνέντευξή του:

1. Διάλεξε μια γραμμή που κολακεύει τη σιλουέτα. «Το πιο σημαντικό, είναι να τονίζεται η μέση. Μετά, μπορείς να έχεις μακριά φούστα ή ουρά - ή και όχι», δηλώνει.

2. Οι τάσεις αλλάζουν, οπότε καλύτερα να επιλέξεις κάτι πιο κλασικό. Για παράδειγμα, ο ίδιος αναφέρει πως τα balloon μανίκια, που τώρα είναι trend, μπορεί να μη δείχνουν τόσο ωραία σε μερικά χρόνια.

rBVaGFWHlh6AW6frAAWFbIIpQTc692

 

3. Μη διστάσεις να φορέσεις ένα φόρεμα που έχεις κληρονομήσει από κάποιο μέλος της οικογένειάς σου. Είναι μια κίνηση πολύ τρυφερή και, ακόμη κι αν μεταποιήσεις το νυφικό, παραμένει συγκινητική.

4. Είναι καλό να έχεις στο μυαλό σου κλασικά icons. Νύφες όπως οι Jackie Kennedy και Kate Middleton είναι διαχρονικά κομψές.

Wedding JBK formal portrait

 

5. Η δαντέλα δείχνει πάντα κομψή. Στο γνωστό οίκο Pronovias, όπου εργάζεται ο Moreau, πάνω από το 50% των νυφικών έχουν δαντέλα - κάτι που αποδεικνύει πόσο chic ύφασμα είναι για ένα νυφικό.

Δες επίσης: 14+1 μαθήματα καθημερινού στυλ από την Jennifer Lopez